Μετά το φιλί ήρθε ο χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί

Μόλις πριν από δύο ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα Latin Grammys στο Las Vegas και αν μας έμεινε κάτι από όλη τη βραδιά, αυτό δεν είναι σίγουρα οι νικητές και οι ηττημένοι της βραδιάς, αλλά ένα παθιασμένο φιλί στο stage. Πρωταγωνιστές αυτού του φιλιού δεν ήταν άλλοι από τη sexy Jennifer Lopez και τον πρώην σύζυγο της Marc Anthony. Οι δυο τους τραγούδησαν ντουέτο στη σκηνή των βραβείων και σφράγισαν τη βραδιά με ένα παθιασμένο φιλί.
Αυτό όμως, δεν ήταν κάτι που τους ενθουσίασε όλους μιας και φήμες αναφέρουν πως ο Marc Anthony και η 28χρονη σύντροφος του, Shannon De Lima, χώρισαν και η αιτία ήταν αυτό το φιλί.





Ο 48χρονος τραγουδιστής προσπάθησε να θολώσει τα νερά φιλώντας και όλους τους φίλους του για να της δώσει να καταλάβει, πως δεν σήμαινε κάτι όλο αυτό, όμως μάταια μιας και το 28χρονο μοντέλο του κούνησε μαντήλι. Μπορεί να ήταν 10 χρόνια παντρεμένος με τη JLo και να έχουν άψογες σχέσεις, ωστόσο σίγουρα καμία γυναίκα δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο.
3A877A5400000578 3951186 image a 14 1479505673692
Και μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη με σιγουρια για το αν ο χωρισμός είναι οριστικός, το βέβαιο είναι, όπως ανακοίνωσε και ο εκπρόσωπος της Lopez πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επανασύνδεση μεταξύ τους.
Η Angelina Jolie έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο και είναι κάπως έτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου