Αυτός είναι ο πιο θελκτικός άνδρας του κόσμου Ο Mr India «κέρδισε» τους κριτές

Αυτός είναι ο πιο θελκτικός άνδρας του κόσμου
Μετά από 12 ημέρες συνεντεύξεων και αυστηρών σωματικών προκλήσεων, ο Mr India κέρδισε τους 46 φιναλίστ για τον τίτλο του πιο «θελκτικού άνδρα στον κόσμο».

Ο ινδός ηθοποιός και μοντέλο, Rohit Khandelwal, κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο για το 2016 στα ανδρικά καλλιστεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο φίλος του και φωτογράφος Sayan Sur ανέφερε σε συνέντευξή του ότι ο ταπεινός και απλός άντρας μεταμορφώθηκε απότομα σε μοντέλο και ηθοποιό που είναι σήμερα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο 27χρονος πήγε αρχικά στη Βομβάη για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός πριν από 2 χρόνια. Μετά από πολύ αγώνα και σκληρή δουλειά πήρε τελικά ένα μικρό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Ο φίλος του, είπε ότι είχε καιρό να ακούσει νέα του και έμαθε ότι τελικά είχε επιτύχει στο διαγωνισμό και πήρε τον τίτλο.
Ο νεαρός δεν είχε βλέψεις να συμμετάσχει στο διαγωνισμό πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και την ηθοποιία, αλλά αργότερα όταν πήρε την απόφαση, εργάστηκε σκληρά. Ο νεαρός αναμένεται τώρα να επιστρέψει στην Ινδία και ελπίζει ότι η νίκη του θα συμβάλει στη βελτίωση του προφίλ του κι έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερους ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ο ίδιος έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη χώρα του. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος άνδρες από όλο τον κόσμο και ανταγωνίστηκαν μεταξύ άλλων στη μόδα και το στυλ, στην τεχνολογία, τον αθλητισμό και άλλες δεξιότητες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, ο νικητής επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή η οποία σύγκρινε την ομορφιά και τα ταλέντα όλων των υποψηφίων. «Νιώθω τόσο προνομιούχος, αλλά και μια ταπεινότητα που είμαι νικητής. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι ως τώρα και ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί στη συνέχεια», δήλωσε ο ίδιος.
mrworld1 mrworld2 mrworld3 mrworld4 mrworld5 mrworld6 mrworld7 mrworld8 mrworld9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου