Η Lindsay Lohan, το κέρατο και το υπονοούμενο για εγκυμοσύνη

Πάνω που λέγαμε ότι η Lindsay Lohan βρήκε τον έρωτα, τη γαλήνη και την ευτυχία στο πρόσωπο του 23χρονο Ρώσου επιχειρηματία Egor Tarabasov, μία απιστία όπως φαίνεται ήρθε να ταράξει τα νερά της.

Η αμερικανίδα ηθοποιός χωρίς καμία αφορμή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ανακοίνωσε ότι ο καλός της την απάτησε με μια «πόρνη» ενώ παράλληλα πέταξε και τη βόμβα ότι είναι έγκυος.
Η Lindsay ανέβασε αρχικά στο Instagram, μία φωτογραφία της με τον αρραβωνιαστικό της με το πρόσωπό του γεμάτο μουντζούρες, μετά μία φωτογραφία από κάποιο πάρτι με το σχόλιο «ο αρραβωνιαστικός μου με μία ρωσίδα πόρνη», και μετά τόσο στο Τwitter όσο και στο Ιnstagram ανέβαζε φωτογραφίες τους και τον ευχαριστούσε που δεν γύρισε στο σπίτι.
lohan1
Στην πορεία πόσταρε στο twitter τα στοιχεία της «πέτρας του σκανδάλου» και τέλος άφησε υπονοούμενο ότι είναι έγκυος ανεβάζοντας ένα λινκ που παρέπεμπε σε μία παλιότερη ταινία της (Labor Pains) στην οποία υποδύονταν μία γυναίκα που προσποιούνταν πως είναι έγκυος).
Φαίνεται πως η Lohan έχει ξεφύγει λίγο τις τελευταίες μέρες κάνοντας πολλούς να λένε ότι κάνει κινήσεις που θυμίζουν λίγο πολύ τον παλιό κακό της εαυτό.
lohan2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου