Όταν η Mιράντα "Snapchat" Κερ ήταν γυμνή στον παράδεισο (NSFW)

Αληθινή ιστορία: Βλέπεις ότι το Ίντερνετ έχει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τη Μιράντα Κερ. Αναζητάς το γιατί. Διαβάζεις το αναμενόμενο:

"Η 33χρονη Μιράντα Κερ, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 25χρονο εκατομμυριούχο και ιδρυτή του Snapchat, Eβαν Σπίγκελ. Με ανάρτηση της στο κοινωνικό δίκτυο που θα της ανήκει σε ένα χρόνο περίπου από τώρα η Μιράντα Κερ αλλά και στο Instagram η Κερ ανακοίνωσε ότι μετά τον Ορλάντο Μπλουμ, θα είναι σύζυγος Σπίγκελ. Ο 25χρονος κροίσος είναι πολύ καλός με τον πεντάχρονο γιο της από τον προηγούμενο γάμο και είναι ερωτευμένος με την κατά 8 χρόνια μεγαλύτερη του Κερ από τότε που τη γνώρισε σε κοσμικό πάρτι γαλλικού οίκου μόδας. Ήδη ετοιμάζουν την έπαυλη τους στο Brentwood του Λος Άντζελες."
Στο παρελθόν, πριν γίνει σύντροφος Μπλουμ ή ανακοινώσει την νέα ζωή της με το ανερχόμενο αστέρι της Σίλικον Βάλει που τόλμησε και είπε όχι στην εξαγορά του από το Facebook για 3 δισ. δολάρια, η 28χρονη Μιράντα Κερ ήταν μία από τις μούσες του φωτογράφου Russell James που απαθανάτισε τη γυναικεία ομορφιά γυμνή σε έναν άσπιλο παράδεισο για το φωτογραφικό του λεύκωμα V2 (εκδόσεις Τenues).
 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου