O χρυσός γάμος του μεγιστάνα με το μοντέλο της Victoria Secret στη Σαντορίνη

Κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας του 62χρονου Αιγύπτιου μεγιστάνα με το καυτό αγγελάκι της Victoria's Secret. Το ζευγάρι ετοιμάζει έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου.

H 26χρονη Ξένια Ντέλι, το μοντέλο από τη Μολδαβία, που έγινε γνωστό από τη σύντομη σχέση του με τον Τζάστιν Μπίμπερ, παντρεύεται τον πάμπλουτο 62χρονο, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ.

Ο γοητευτικός πρόεδρος του πανίσχυρου ομίλου Amiral, που εδρεύει στην Αίγυπτο και δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και τα logistics, γνωρίστηκε με την εντυπωσιακή καλλονή, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, τον Φεβρουάριο.

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Επιθυμία της νύφης ήταν να παντρευτούν στη Σαντορίνη και ο αγαπημένος της έσπευσε να την πραγματοποιήσει. Οι πληροφορίες λένε ότι το διάσημο τοπ μόντελ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, ενώ η μητέρα της μιλά άπταιστα ελληνικά.



Πριν από ενάμιση μήνα το ζευγάρι έφτασε στο νησί με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει τον γάμο των ονείρων του, που οι φήμες θέλουν να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Η Ξένια, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή της, γράφει στα ελληνικά «εντύπωση από τη Σαντορίνη».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο Santo Wines στο χωριό Πύργος. Πρόκειται για μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον των προσκεκλημένων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.

Το γλέντι θα είναι τρικούβερτο με χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά αλλά και πολλές εκπλήξεις. Φυσικά το γλέντι δεν θα τελειώσει το Σάββατο αλλά θα συνεχιστεί και την Κυριακή με ένα Beach party στον Περίβολο.




H Ξένια με τη μαμά της που μιλάει άπταιστα ελληνικά



Πηγή:Life
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, 10:35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου