Ο Τζόνι Ντεπ υποπτευόταν ότι η Άμπερ Χερντ τον απατούσε με την Κάρα Ντέλεβιν

Βασανιστικές σκέψεις ότι η Άμπερ Χερντ τον απατούσε με άλλη γυναίκα τριβέλιζαν το μυαλό του Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενεί η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun», γεγονός που λειτούργησαν «διαβρωτικά» στον γάμο τους.
Η 30χρονη Άμπερ Χερντ, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου υποστηρίζοντας ότι έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης από έναν «μεθυσμένο και φτιαγμένο» Τζόνι Ντεπ, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφίφυλη και οι δύο μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής της, προτού παντρευτεί τον 52χρονο ηθοποιό, ήταν με γυναίκες.

Καλή φίλη της Άμπερ είναι το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, η οποία δηλώνει λεσβία. Η ολοένα και πιο στενή φιλία τους , είχε εγείρει υποψίες στον Ντεπ, καθώς πίστευε ότι η Κάρα πολιορκούσε σεξουαλικά την Άμπερ και εκείνη ενέδιδε.
gr1

gr2
Η δημόσια συμπεριφορά της, ιδιαίτερα διαχυτική προς τις άλλες γυναίκες, εξόργιζε τον Ντεπ, ο οποίος, σύμφωνα με τη Sun, μία ημέρα της φώναξε εξαγριωμένος:  «Με ξεφτιλίζεις!»
gr3
Ο ηθοποιός υποσχέθηκε ότι θα δώσει τηλεοπτική συνέντευξη εντός των επόμενων ημερών και θα επιδιώξει να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς της Χερντ, ότι της ασκούσε σωματική βία.
Η μπαϊσέξουαλ Άμπερ Χερντ διατηρούσε δεσμό τριών ετών με την φωτογράφο Τάσια φαν Ρι πριν γνωρίσει τον Τζόνι Ντεπ, καθώς και με την Μαρίν Ντε Βιλπέν, μοντέλο και κόρη του πρώην Γάλλου πρωθυπουργού, Ντομινίκ Ντε Βιλπέν.
gr4
Με την Τάσια φαν Ρι  το 2011.

gr5
Με την Μαρίν Ντε Βιλπέν σε γκαλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου