Το ξέσπασμα του Τζάστιν Μπίμπερ: Δεν ανήκω σε κανέναν, τέλος οι φωτογραφίες μαζί μου

Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού βρίσκεται ο δημοφιλής ποπ τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος δυσκολεύεται πλέον να διαχειριστεί τη δημοσιότητα. Κάθε πτυχή της ζωής του γίνεται δημόσια, γεγονός που έχει εκνευρίσει τον τραγουδιστή. Πρόσφατα ταξίδεψε σε ερημική λίμνη στον Καναδά για να βρει τη γαλήνη του και έκανε μπάνιο ολόγυμνος!

Μόλις τον Μάρτιο, το 22χρονο είδωλο της ποπ ανακοίνωσε – προς απογοήτευση των φανς – ότι θα έπαυε όλες τις vip συναντήσεις μαζί τους και θα επιστρεφόταν τα χρήματα σε όσους είχαν πληρώσει γι’ αυτές, διότι ένιωθε «ψυχικά και συναισθηματικά εξαντλημένος».
Σε ένα ακόμη ξέσπασμα, ο Τζάστιν έγραψε ένα κείμενο, εξηγώντας τους λόγους που εφεξής δεν θα υπογράφει αυτόγραφα και δεν θα βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.
«Αν με δείτε τυχαία κάπου να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να φωτογραφηθώ ξανά με κάποιον. Τέλος. Έφτασα στο σημείο να αισθάνομαι σαν ζώο και όχι σαν άνθρωπος. Θέλω να μπορώ να κρατήσω τα λογικά μου. Μου λένε ότι θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου γιατί αγόρασαν ένα άλμπουμ μου. Πλήρωσες για ένα άλμπουμ και πήρες ένα άλμπουμ. Δεν σημαίνει ότι όπου με βλέπετε θα παίρνετε ένα αυτόγραφο ή θα βγαίνουμε μαζί φωτογραφία».
bib2
Οπως ήταν αναμενόμενο πολλοί ήταν οι φαν που εξοργίστηκαν από την συμπεριφορά του.
«Οι θαυμαστές σου σε ανέδειξαν. Το καταλαβαίνω ότι θες να ζήσεις μια "φυσιολογική ζωή" αλλά δεν είναι αυτό που επέλεξες. Δεν είναι καθόλου ευγενικό εκ μέρους σου» του γράφει ένας», ενώ κάποιος άλλος του λέει ότι «δεν έχει καθόλου τρόπους».
Απαντώντας με ένα ακόμη μήνυμα στα σχόλια των θαυμαστών, ο Τζάστιν προσπάθησε να εξηγήσει ότι θέλει να απολαμβάνει τη ζωή και να μην είναι δούλος των απαιτήσεων των άλλων


ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου