Από το κοντό στο μακρύ: 4 στιλ ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο

Έκοψες τα μαλλιά σου κοντά και τώρα είσαι στη φάση που θέλεις να τα μακρύνεις αλλά πρέπει πρώτα - ειδικά αν τα έκοψες πολύ κοντά- να περάσεις το διάστημα αυτό που τα μαλλιά σου έχουν ένα "περίεργο" στιλ. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες από τις σταρ για εντυπωσιακά "ενδιάμεσα" στιλ. 

Γενικά:

Τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1,5 εκατοστό  το μήνα. Αν έχεις αποφασίσει να τα μακρύνεις μέχρι τους ώμους, πρέπει να κάνεις υπομονή 20 μήνες. Μέχρι τότε δεν μένει παρά να βρεις "έξυπνα" κουρέματα για την μεταβατική αυτή περίοδο!
Αφέλειες και φράντζα! Αν θέλεις να αποκτήσει ιδιαίτερο στιλ το "ενδιάμεσο" χτένισμά σου τότε πες "ναι" στις αφέλειες και άφησέ τα μαλλιά σου να μακρύνουν με την ησυχία τους!

Και όμως στην σγουρή εκδοχή τους τα μαλλιά σου και ας είναι κοντά όπως της Σαρλίζ Θερόν δημιουργούν ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Μην ξεχνάς πως αν τους δώσεις στιλ στο σγουρό τους τότε οι διαφορές στο μήκος - αν έχεις μύτες- δεν είναι αισθητές και το κούρεμα σου δείχνει πιο ομοιόμορφο.

H Κάρει Μάλιγκαν ξέρει πολύ καλά πως αν ισιώσει τα μαλλιά της το κούρεμα της και κάνει μια βαθιά χωρίστρα στο ένα πλάι θα δείχνει πιο εντυπωσιακό.

Και η Σαρλίζ Θερόν καταφέρνει να μαγνητίσει με το στιλ των μαλλιών της στο ίσιο τους με αφέλειες και τα μαλλιά πίσω από το αυτί  από τοένα πλάι.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου