Αξέχαστο το «Sex and the City» για την Χάιντι Κλουμ Τι κι αν είπε μόνο μία ατάκα...

Κατά καιρούς το «Sex and the City» φιλοξένησε πολλά διάσημα πρόσωπα, όπως τον Τζον Μπον Τζόβι, τον Μάθιου ΜακΚόναχι και την Τζέρι Χαλιγουέλ, υποδυόμενοι διάφορους χαρακτήρες και όχι τον εαυτό τους, όμως υπήρχαν κι εκείνοι που εμφανίστηκαν στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά ως ο εαυτό τους, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κάρι Φίσερ.

Αλλά λίγοι ήταν αυτοί που έκαναν τρομερή εντύπωση στους τηλεθεατές όπως όταν η Κάρι Μπράντσο αναφώνησε: «Είσαι η Χάιντι Κλουμ» κι αυτή την συμμετοχή της στη σειρά φαίνεται πως το διάσημο σούπερ μόντελ τη θυμάται ακόμα, παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια.«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που θα λάμβανα μέρος σε αυτήν την τηλεοπτική σειρά φαινόμενο. Αυτές οι τέσσερις κοπέλες ήταν οι ρυθμιστές των τάσεων της μόδας της εποχής», δήλωσε η Κλουμ.





Η Κλουμ εμφανίστηκε στα παρασκήνια πριν από ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό στην τέταρτη σεζόν της σειράς και στο επεισόδιο με τίτλο «The Real Me», φορώντας το Dolce & Gabbana φόρεμα που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο, νόμιζε ότι θα φορέσει στο ντεφιλέ, ώσπου ανακάλυψε ότι αυτή θα περπατούσε στην πασαρέλα φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μεσάτο σακάκι και τα εσώρουχά της. Η Χάιντι συμμετέχει λέγοντας μόνο μία ατάκα, ρωτώντας την Κάρι εάν φαίνεται ωραία, αλλά αυτή η σκηνή φαίνεται να έχει χαραχτεί βαθιά στην μνήμη του 42χρονου σούπερ μόντελ.
«Είχα μία πραγματικά διασκεδαστική σκηνή με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Κάναμε πασαρέλα σε μία επίδειξη μόδας, πριν από μένα έβγαινε η Κάρι, κι όταν έβγαινα έπρεπε να περάσω από πάνω της γιατί είχε πέσει κάτω στον διάδρομο. Μου άρεσε πολύ το μήνυμα που έστελνε η σκηνή, ότι όταν οι άνθρωποι πέφτουν κάτω, μένουν πίσω, αλλά συνεχίζουν να περπατάνε», είπε η Κλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου