Μηνύματα αγάπης της γιορτής του Πάσχα για τα ζώδια

Διαβάστε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια αυτής της γιορτής του Πάσχα, σύμφωνα με το ζώδιό σας!

ΚΡΙΟΣ


Μπορείτε εύκολα να μπερδέψετε την αγάπη με τη δύναμή σας κι αυτό εύκολα μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση, ειδικά εάν είστε άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νίκη. Θυμηθείτε, δώστε αγάπη άνευ όρων. Η αληθινή δύναμη είναι μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας, σκεφτείτε για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε τον εαυτό σας και όχι τους άλλους. Κάντε ένα σχέδιο για το τι μπορείτε να επιτύχετε στη ζωή σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ οι ικανότητες της πειθούς σας είναι απαράμιλλες, δε θα πρέπει να βιάζεστε να μιλήσετε. Να ασχολείστε λιγότερο με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι και να είστε περισσότερο εστιασμένοι σχετικά με το ποιος πραγματικά είστε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να αφήσετε κάποιον ή κάτι που αγαπάτε, ποτέ δεν είναι εύκολο για σας, ειδικά για μια ευαίσθητη ψυχή, όπως είστε εσείς. Εγκαταλείψτε οτιδήποτε σας εγκλωβίζει και  σας κρατάει πίσω. Αναγεννήστε τη δύναμή σας και θα ευημερήσετε.
ΛΕΩΝ

Μην προβάλλετε τον εαυτό σας. Οτιδήποτε νομίζετε ότι κάποιος αισθάνεται για σας, είναι ακριβώς τα συναισθήματά σας που αντανακλούν επάνω του. Αναγνωρίστε τους κακούς σας δαίμονες και αντιμετωπίστε τους. Είναι ο μόνος τρόπος για να θριαμβεύσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γιατί αποποιείστε τη συναισθηματική ένταση που υπάρχει μέσα σας; Μην αφήνετε να σας παρασύρει η λογική σας και η τελειομανία σας, βλέποντας τα δέντρα και χάνοντας το δάσος. Κάντε την υπέρβαση.

ΖΥΓΟΣ

Σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι. Το πρόβλημα είναι, ότι έχετε την τάση να χάσετε τον εαυτό σας. Ενισχύστε τη δική σας αυτό-αξία, γιατί μόνο τότε θα είστε σε θέση να αγαπήσετε, χωρίς η αγάπη να σας διαλύσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας είναι ο καλύτερος δάσκαλος σας. Είναι δύσκολο για σας να τις αφήσετε να φύγουν από τη ζωή σας, αλλά μερικές φορές πρέπει να γίνει. Αφήστε τον οδυρμό και ενσωματώστε την αυτογνωσία που έχετε αποκτήσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν προσελκύετε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Οι σχέσεις αντανακλούν τον εσωτερικό μας εαυτό. Μήπως έχετε παραλείψει να αναγνωρίσετε κάποια στοιχεία ή ανάγκες του εαυτού σας;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αισθάνεστε την επιτυχία σαν επιβράβευση όταν αυτό που έχετε καταφέρει δεν εναρμονίζεται με το δικό σας καλό. Εξετάστε τους στόχους σας πριν ξεκινήσετε για την επίτευξή τους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δημιουργική σας έκφραση είναι έντονη αλλά στην πραγματικότητα, δε γίνεται πάντα αποδεκτή. Προσέξτε πού σας οδηγεί. Κατανοήστε ότι το σκοτάδι είναι απλά το άλλο μισό του φωτός.
ΙΧΘΥΣ

Να είστε προσεκτικοί να μην πιέζετε τους άλλους. Ενώ τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι αρκετά ακραία, σας οδηγούν στην ψευδαίσθηση ότι έχετε κερδίσει κάποιον. Να είστε ο εαυτός σας και αφήστε τους άλλους να το γνωρίζουν.
Πηγή: e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου