Charlize Theron-«Η γυναίκα μαραζώνει, ο άνδρας μεγαλώνει σαν το καλό κρασί»

Μπορεί να έκλεισε τα 40 τον περασμένο Αύγουστο, όμως η Charlize Theron αποδεικνύει πως το να είσαι σέξι και όμορφη δεν έχει ηλικία.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ποζάρει για το βρετανικό περιοδικό GQ φορώντας μία μαύρη δημιουργία με σκισίματα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Πιο σέξι από ποτέ και με άκρως ερωτική διάθεση η ηθοποιός λέει στο περιοδικό:

Ζούμε σε μια κοινωνία που η γυναίκα μαραζώνει ενώ ο άνδρας μεγαλώνει σαν το καλό κρασί. Και οι γυναίκες το δέχονται αυτό. Περιμένουμε πως αυτό κάποτε θα αλλάξει. Αισθάνομαι ότι όλα γύρω μου είναι μη ρεαλιστικά. Είναι μια γυναίκα 40 και πρέπει να φαίνεται μικρότερη. Οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο όταν μεγαλώνουν από ότι οι άνδρες».
Η ηθοποιός που ξεκίνησε από μόντελινγκ παραδέχτηκε ότι αγωνίστηκε σκληρά για να αποδείξει ότι δεν είναι απλά μια ωραία γυναίκα. «Συνήθως οι δουλειές πηγαίνουν σε ανθρώπους που έχουν κάποια βαρύτητα. Εξάλλου πόσοι ρόλοι υπάρχουν για τους όμορφους;».
sarliazem2 sarliazem3 sarliazem4
Η Charlize Theron, στη συνέντευξή της σχολιάζει και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην νιώθει την Νότια Αφρική σαν πατρίδα της, αλλά τις ΗΠΑ, η ίδια απαντάει: «Αγαπώ την πατρίδα μου και έχω μία πολύ ισχυρή σύνδεση με αυτή και τους ανθρώπους της. Ο λόγος που μένω στην Αμερική και μιλάω με αμερικάνική προφορά δεν αποδεικνύει το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου