Αξέχαστα γενέθλια: Οι συμμαθητές σνόμπαραν το πάρτυ της αλλά η super μαμά δημιούργησε Facebook event με... 700 καλεσμένους!

Σίγουρα τα φετινά της γενέθλια, είναι που κάτι που θα θυμάται για πολύ πολύ καιρό η 10χρονη Mackenzie Moretter, καθώς το "παρών" έδωσαν, εκτός από τους γονείς της, 700 καλεσμένοι μέσω του... facebook!
H νεαρή κοπέλα από τη Minnesota, πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική διαταραχή, το Sotos, το οποίο προκαλεί σοβαρές επιπλοκές στην ανάπτυξη των παιδιών.
Για κακή της τύχη, η πάθηση αυτή έχει επηρεάσει την ομαλή της κοινωνικοποίηση κι έτσι, κανένα από τα παιδιά στο σχολείο δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση για το πάρτυ της.

Συνεπώς, η μαμά της, προκειμένου να μην νιώσει η κόρη της ξεχασμένη και απομονωμένη, εκμεταλλεύθηκε τη δύναμη του Facebook και δημιούργησε "event" προσκαλώντας όλους τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά!

Η απήχηση όμως, ήταν τεράστια! Μέσα σε χρόνο dt, μαζεύτηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ... 700 άγνωστα άτομα φέρνοντας μαζί δώρα, φαγητό, γλυκά ακόμα και πανό που έγραφε “Χρόνια πολλά Mackenzie”.

Το πάρτυ μάλιστα μεταφέρθηκε σε κοντινό πάρκο καθώς ο κόσμος δεν χωρούσε στο σπίτι της οικογένειας!

Οι γονείς της μικρής συγκινημένοι αλλά και πολύ ευτυχισμένοι ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που ήρθε στα γενέθλια τόσο από κοντά όσο και μέσω Facebook λέγοντας ότι όλο αυτό που βίωσαν ήταν αξέχαστο αλλά και εκπληκτικό.
ΠΗΓΗ: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου