10 stars που στηρίζουν φανατικά την Hillary Clinton για Πρόεδρο της Αμερικής

Η Hillary Clinton με επίσημη ανακοίνωσή της το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ανακοίνωσε την απόφασή της να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις Προεδρικές εκλογές του 2016. Σε αυτόν τον αγώνα πολλοί Α-listers τάχθηκαν υπέρ της, με διάφορες αναρτήσεις τους στα social media. Δείτε κάποια celebrity tweets στην gallery που ακολουθεί.




 Ο σχεδιαστής Prabal Gurung ανέβασε μία φωτογραφία του με την Hillary Clinton σχολιάζοντας: Περιμένοντας με ανυπομονησία το 2016. Κυρία Πρόεδρε,HillaryClinton είσαι η πρωταθλήτριά μου. Έχεις την ψήφο μου».
 Ο κωμικός ηθοποιός Chris Rock δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και έκανε και αυτός ανάρτηση υποστήριξης με τη σειρά του.
Η παρουσιάστρια Padma Lakshmi αναρτώντας μία χιουμοριστική φωτογραφία της Hillary ως άλλη Rosie the Riveter*, έγραψε: «Ω, ναι! Τελικά θα γίνει».
*Η δυναμική Rosie αποτελεί σύμβολο του φεμινισμού καθώς παρακινούσε τις γυναίκες να δουλέψουν στα εργοστάσια στην θέση των στρατολογημένων αντρών τους και η συγκεκριμένη αφίσα είναι μία τις δημοφιλέστερες της δεκαετίας του ’40.
 «Πίστευα σε αυτήν τότε, πιστεύω ότι σε αυτήν τώρα», έγραψε η ηθοποιός America Ferrera, αναρτώντας μία φωτογραφία της από το 2008, τότε δηλαδή που υποστήριζε και πάλι την κυρία Clinton στις προεδρικές εκλογές.
«Αφήστε τα ανούσια debates να ξεκινήσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του, αλλά η απάθεια είναι για τους … κουφιοκέφαλους», έγραψε η Olivia Wilde στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
 H τραγουδίστρια Ellie Goulding με ένα emoticon περιέγραψε τα συναισθήματά της για αυτήν την συμμετοχή. Όσο για το τι νιώθει; Ευλογημένη!
Η νεαρή τραγουδίστρια Ariana Grande ψηφίζει και αυτή «δαγκωτό» Hillary: «Ναιιιιιιιιιιιι, Hillary Clinton».
 Η ηθοποιός Lena Dunham με μία φωτογραφία της Hillary σχολίασε:«Εδώ είναι η Hillary διαβάζοντας ένα μήνυμα από μένα που λέει “μαζί σας σε κάθε βήμα” #προέδρέ μου».
 Η αμερικανίδα ηθοποιός Abbi Jacobson έγραψε στο Twitter της μαζί με μία φωτογραφία χιουμοριστική φωτογραφία που απεικόνιζε την κυρία Clinton: «Ναι, ναι! Εδώ είμαστε όλοι».
«Είναι έτοιμη. Είμαστε έτοιμοι.Ας το κάνουμε αυτό!», έγραψε η Jennifer Lopez στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου