Η Hailey Baldwin διαβάζει Όμηρο και δέρνει όποιες τολμήσουν να πειράξουν την κολλητή της

Ιλίαδα και Οδύσσεια προτείνει να διαβάζουν όσοι ταξιδεύουν πολύ, σαν κι εκείνη. Η 19χρονη ανιψιά του Alec, η οποία εξαιτίας της δουλειάς της - είναι μοντέλο, για φαντάσου - βρίσκεται συνέχεια σε ένα αεροπλάνο θεωρεί ότι τα καλύτερα αναγνώσματα είναι τα έπη του Ομήρου.

"Ταξιδεύω συνέχεια και πολλές φορές δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι την επόμενη μέρα και τι να βάλω μέσα στην τσάντα μου. Τα ταξίδια είναι μέρος της δουλειάς μου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Και για αυτό νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Οσο για το τι θα συμβούλευα να διαβάσει κανείς στα ταξίδια του, θα πρότεινα την Ιλιάδα και την Οδύσσεια".


Εκτός από αυτή την ενδιαφέρουσα ομολογουμένως πρόταση, η Hailey έκανε ακόμα μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί και η οποία είχε να κάνει με τις φήμες που ήθελαν την kendall Jenner (καλύτερη της φίλη) να δέχεται bullying σε backstage κάποιου fashion show:
"Θεωρώ ότι τα περισσότερα κορίτσια είναι επαγγελματίες, αλλά αν συμπεριφερθούν άσχημα θα τους σπάσω τη μούρη, γιατί καμία δεν τα βάζει με την κολλητή μου".

  Κατά τα άλλα η Hailey φόρεσε τα υψηλής ραπτικής και μοδάτα ρούχα και πόζαρε όλο δυναμισμό και νάζι.


  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου