Game of Thrones στον Πύργο του Λονδίνου: Όλα τα μάτια στη Ντορμέρ

Για μεγάλες ανατροπές θα πρέπει να ετοιμάζονται οι φίλοι του Game of Thrones. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς, σε ειδική εκδήλωση στον Πύργο του Λονδίνου (Pics)
Στον Πύργο του Λονδίνου βρέθηκαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς φαντασίας Game of Thrones, για την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν.

Την παράσταση έκλεψε η Νάταλι Ντορμέρ (Μάρτζερι Ταϊρέλ), με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, που τράβηξε όλα τα βλέμματα.
Επίκεντρο του ενδιαφέροντος αποτελεί το ερώτημα πόσο θα απέχει η πλοκή των επεισοδίων της νέας σεζόν σε σχέση με αυτή των βιβλίων του Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν, αφού ο συγγραφέας έχει δηλώσει ότι ενδέχεται να μην είναι «όσο πιστός» ήταν σε προηγούμενους κύκλους της σειράς.

 
  «Όπως σε κάθε κύκλο, υπάρχουν πολλές ανατροπές, αλλά πιθανόν σε αυτή τη σεζόν θα υπάρξουν περισσότερες, ιδιαίτερα για τους αναγνώστες των βιβλίων», δήλωσε ο Μάικλ ΜακΕλχάτον, ο οποίος υποδύεται τον Ρούς Μπόλτον.

  Οι ηθοποιοί, όπως η Κιτ Χάρινγκτον αλλά και ο Νίκολαι Κόστερ-Γουάλντου, φρόντισαν να μην αποκαλύψουν τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές, οι οποίοι μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης κάνουν προβλέψεις για το τι πρόκειται να συμβεί.


  Ο Ίβαν Ρίον, ο οποίος υποδύεται τον ψυχοπαθή Ράμσεϊ Σνόου, αποκάλυψε πως η συμμόρφωση στις θρησκευτικές αξίες θα φέρει μια νέα δυναμική στην πλοκή της σειράς. «Είναι πραγματικά τρομακτικό και παράλληλα αρκετά σκοτεινό και τα πάντα αγγίζουν τα όρια της καταστροφής», δήλωσε ο ίδιος. «Η χύτρα έχει αρχίσει να βράζει με πλήρη δύναμη».
Το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς θα προβληθεί στις ΗΠΑ την 12η Απριλίου
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου