Καρλ Λάγκερφελντ: τον "τσίμπησε" η Melissa

Τα λατρεμένο μας πλαστικά παπούτσια Melissa, αποκτούν νέο συνεργάτη. Ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ αποκάλυψε τα πρώτα του σκίτσα γι τη γνωστή φίρμα Melissa και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, τα συναισθήματα ήταν εκείνα που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον εκκεντρικό Καρλ...


Ο Λάγκερφελντ ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με την γνωστή φίρμα υποδημάτων από τη Βραζιλία και ανάμεσα στα σχέδια που είδαμε ξεχωρίζουμε την μπαλαρίνα με τα τρία στρογγυλά κρύσταλλα, το γοβάκι με τις δύο μπαρέτες, αλλά σίγουρα εκείνο που ξεχωρίζει είναι το γοβάκι με τακούνι σαν χωνάκι παγωτού!
Τα σκίτσα του Καρλ μπορούν να σε ξετρελάνουν
Τα σκίτσα του Καρλ μπορούν να σε ξετρελάνουν
Το τελευταίο σχέδιο αποτελεί ένα πιο ψηλό γοβάκι με ρίγες σε μπλε, πράσινο και κίτρινο χρώμα για πιο κάζουαλ εμφανίσεις.
Ο ίδιος ο σχεδιαστής τόνισε αναφορικά με τη συνεργασία του με τη Melissa:
''Δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζω παπούτσια. Η διαφορά είναι πως αυτή τη φορά δουλεύω με υλικό το πλαστικό που δεν αποτελεί μια κλασική τεχνική. Έχω συνηθίσει να δουλεύω με πιο κλασικά υλικά για τη Chanel και την Fendi''.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια ακόμα δοκιμασία για το σχεδιαστή ο οποίος ενθουσιάστηκε αφού θα μάθει μια ακόμα τεχνική!
Η φίρμα Melissa έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές στο παρελθόν όπως οι: Dame Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier αλλά και το μοντέλο Alessandra Ambrosio. womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου