H απόλυτη χειμερινή μπότα ..UGG


Οι τσουχτερές μέρες του χειμώνα έχουν ήδη φτάσει και η ανάγκη για ένα ζευγάρι ζεστές –και φυσικά in fashion –μπότες είναι πλέον επιτακτικότατη! Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι Uggs! Το δέρμα προβάτου απ’ το οποίο είναι κατασκευασμένες, σουέτ εξωτερικά και μάλλινη προβιά εσωτερικά, προσφέρει ένα υπέροχο αίσθημα ζεστασιάς, ενώ το περπάτημα γίνεται η πιο εύκολη υπόθεση, αφού νιώθεις πως φοράς τις παντόφλες σου! ...

Πλέον, οι Uggs αποτελούν την απόλυτη χειμερινή μπότα! Ας δούμε όμως την ενδιαφέρουσα πορεία τους στο χώρο της μόδας…
Το στυλ που έχουν οι μπότες από δέρμα προβάτου επινοήθηκε από έναν Αυστραλό surfer τον Shane Stedman. Σχεδίασε τις μπότες για να διατηρεί τα πόδια του ζεστά μετά το surfing στα παγωμένα αυστραλιανά νερά. Στη συνέχεια, ένας άλλος Αυστραλός surfer, ο Brian Smith έφερε στις ΗΠΑ αρκετά ζευγάρια μπότες από δέρμα προβάτου φτιαγμένες στην Αυστραλία και ξεκίνησε να τις πουλάει στην Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια, και ίδρυσε την εταιρεία υποδημάτων UGG Australia στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ως πελάτες του είχε τους surfers της Καλιφόρνιας και τον κόσμο του Χόλιγουντ.
Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 οι μπότες UGG δημιούργησαν τάση μόδας και έγιναν πολυπολιτισμικό φαινόμενο. Μεγάλο μέρος της δημοτικότητας τους οφείλεται στη γνωστή Oprah Winfrey. Ξεκινώντας το 2000 η Oprah συμπεριέλαβε τις μπότες ως ένα από «τα αγαπημένα της πράγματα» και τις παρουσίασε πέντε φορές στο ειδικό πρόγραμμά της για τις Διακοπές. Αστέρες του αμερικανικού κινηματογράφου όπως η Kate Hudson, η Sarah Jessica Parker, η Jennifer Anniston και η Cameron Diaz έχουν φωτογραφηθεί φορώντας μπότες UGG. Το Footware News ανακήρυξε την ετικέτα UGG «Σήμα – Προϊόν της Χρονιάς».
Οπότε το μόνο που μένει να κάνεις είναι να διαλέξεις το ζευγάρι Ugg Boots που σου ταιριάζει!   ντύνομαι.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου