Τα πιο εκκεντρικά αξεσουάρ στα ντεφιλέ του Παρισιού

Κορυφαίοι οίκοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 και σε πολλές περιπτώσεις προκάλεσαν συζητήσεις με ορισμένα ιδιαίτερα αξεσουάρ. Δείτε εδώ ποια είναι. elle.gr ....
Dior
Ο Ραφ Σίμονς αποτύπωσε σχέδια όπως vintage γόβες-στιλέτο στην κλασική τσάντα Miss Dior, καθώς και σε φακέλους. Το αποτέλεσμα ήταν σέξυ και εξαιρετικά κομψό ταυτόχρονα. 



Lanvin
Ο Αλμπέρ Ελμπάζ στόλισε το λαιμό των μοντέλων με μεγάλα χρυσά κολιέ που μοιάζουν με αλυσίδες και στέλνουν ιδιαίτερα μηνύματα, όπως... Love ή Cool.


Stella McCartney
Η διάσημη σχεδιάστρια μας μεταφέρει στα '90s. Στο εντυπωσιακό σόου της συζητήθηκαν τα παπούτσια με τα ογκώδη τακούνια που θύμιζαν στρατιωτικές μπότες.









Givenchy
Το ανατρεπτικό brand παίζει με τις ρίγες και παρουσιάζει μπότες από δέρμα φιδιού σε μαύρο και κίτρινο χρώμα. Ένα εκκεντρικό αξεσουάρ με έντονο έθνικ στοιχείο.










Vivienne Westwood
Η πανκ αισθητική της Βρετανίδας σχεδιάστριας αποτυπώθηκε και σε αυτή την κολεξιόν. Στο catwalk πρωταγωνίστησαν μυτερά μποτάκια σε έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο.










Carven
Ο διάσημος οίκος παρουσίασε μίνι τσαντάκια σε σχήμα ψαριού ή και κοχυλιού. Μοναδική ιδέα για fashionistas που θέλουν να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.










Roland Mouret
Το γνωστό brand προτείνει μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου που δύσκολα θα κολακεύσουν μια γυναίκα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου