my lovely shoes....


Λατρεμένα μου παπούτσια

Η μόδα στα παπούτσια για φέτος ξεφεύγει αρκετά από όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Οι περισσότερες από τις περσινές τάσεις παραμένουν και σ’ αυτές προστίθενται νέες ιδέες, που θα δώσουν στο ντύσιμο μας νέα πνοή.
 Οι ψηλές μπότες έκαναν έναν μεγάλο κύκλο και μπαίνουν στην ντουλάπα για να βγουν μόνο στις εκδρομές. Τα τακούνια σε σχήμα σφήνας παραμένουν μεν στη μόδα και μπορείτε άνετα να φορέσετε τις περσινές σας ή να αποκτήσετε ένα ζευγάρι καινούργιες, όχι όμως με την ίδια ένταση όπως πέρσι. Το ίδιο και οι πλατφόρμες, μόνο που φέτος χάνουν την μεγάλη υπερβολή που τις χαρακτήριζε μέχρι πέρσι και γίνονται πιο… ήρεμες. Τα πολύχρωμα παπούτσια που αγαπήσαμε τον περσινό χειμώνα δίνουν τη θέση τους σε σικάτες διχρωμίες.
Οι περσινές τάσεις που συνεχίζουν ακάθεκτες από πέρσι και με το ίδιο πάθος είναι αυτές που θέλουν τις μπότες μας ντυμένες με γούνα μέσα –έξω, τα κορδόνια, οι αγκράφες και τα πολλά λουριά στα παπούτσια παραμένουν αγαπημένα, τα τετράγωνα  chunky τακούνια και φυσικά… οι γόβες στιλέτο (σιγά μην έλειπαν!!!)
Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ποια θα είναι φέτος τα λατρεμένα μας παπούτσια

1.  Δετά παπούτσια
Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης αυτής της τάσης, ακόμα κι αν δεν ήταν ποτέ το ζευγάρι αυτό που είδατε στην βιτρίνα και σας προκάλεσε να μπείτε μέσα και να το αγοράσετε, φέτος ήρθε η ώρα να τα δείτε με άλλο μάτι. Τα δετά γυναικεία παπούτσια, που θυμίζουν λίγο ανδρικά θα δώσουν στο ντύσιμό σας έναν αέρα ‘50s  που φέτος είναι πολύ της μόδας. Συνδυάστε τα με φορέματα και φούστες που καλύπτουν τα γόνατα. Διαλέξτε ένα ζευγάρι με ξεκούραστα ξύλινα chunky τακούνια για να μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα. Συνδυάστε τα ακόμα με κλασσικό ή pencil παντελόνι για να ακολουθήσετε την androgynous hot τάση του φετινού χειμώνα. Πιστέψτε με, θα τα λατρέψετε! Είναι βολικά, κρατούν τα πόδια ζεστά, είναι πολύ θηλυκά και φέτος είναι καινούργια μόδα!

2.  Φωτιά στα κόκκινα
Το ‘χουμε πει χίλιες φορές φέτος, το κόκκινο είναι ΤΟ χρώμα της σεζόν και ακόμα πιο hot τάση είναι τα κατακόκκινα παπούτσια. Μποτάκια, πλατφόρμες, σφήνες ή κλασσικές γόβες, ό,τι κι αν σας αρέσει περισσότερο μην κάνετε το λάθος και το αγοράσετε σε κανένα άλλο χρώμα εκτός από κόκκινο. Και μην το φοβάστε καθόλου, ταιριάζει άψογα με τα τζιν σας, με τα μαύρα, τα καφέ, τα γκρι, τα μπλε σας. Με όλα ταιριάζει! Και είναι τόοοοσο θηλυκό χρώμα, ειδικά στα παπούτσια.

3.  Μπότες με αγκράφες, λουριά και γούνα
Οι ψηλοτάκουνες μπότες μπαίνουν στην ντουλάπα για φέτος, αφήνοντας μπόλικο χώρο για σπορ μπότες με ίσιο τακούνι, στα χρώματα της μόδας (γκρι, μπεζ ακόμα και κόκκινο) αλλά και στα κλασικά μαύρο και καφέ. Με μπόλικα λουριά που δένουν με αγκράφες, με επένδυση από γούνα, αλλά και με γούνα να τις ντύνει εξωτερικά (συνεχίζει ακάθεκτη αυτή η τάση από πέρσι). Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έχουμε εξάρτηση με τις μπότες. Δεν λείπουν ποτέ από καμία γυναικεία συλλογή. Για φέτος το ύψος τους φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο, στη μέση της γάμπας ή  λίγο κάτω από το γόνατο. Ωστόσο αν αγαπάτε τις μπότες που αγκαλιάζουν και το γόνατο, η μόδα μας επιτρέπει να τις απολαύσουμε άλλη μια σεζόν αλλά σε πιο σπορ γραμμή, με κολάν και φαρδιά πουλόβερ για τις εκδρομές μας.

4.  Ήρεμες πλατφόρμες και σφήνες
Τις αγαπάμε. Δεν θέλουμε να φύγουν απ’ τη μόδα ποτέ. Μας δίνουν ύψος χωρίς να αισθανόμαστε σαν μπαλαρίνες που περπατούν στις μύτες. Και -ό,τι κι αν λένε οι κακές γλώσσες- είναι πολύ θηλυκές. Φέτος οι πλατφόρμες και οι σφήνες χαμηλώνουν λίγο, γίνονται πιο… «κλασικές» και συνδυάζονται με παντελόνια σε ίσια γραμμή για tres chic εμφανίσεις. Η επανάσταση μπορεί και πάλι να γίνει στην επιλογή του χρώματος με το γκρι και το κόκκινο να είναι οι ποιο hot επιλογές ή με σικάτους συνδυασμούς, είτε δύο χρωμάτων, είτε δύο υλικών (πχ. σουέντ με δέρμα). 
πηγή fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου