ανδρικό παπούτσι ...στην κολεξιόν Louis Vuitton


Αυτό είναι το Παρίσι! 20 του Γενάρη του 2012 Aνδρική Μόδα 2012-2013

Επιδείξεις μόδας για άνδρες προσελκύουν πολλούς ξένους σχεδιαστές για τη γαλλική πρωτεύουσα, που ενέπνευσε επίσης το πολυτελές Winter Louis Vuitton..
Kim Jones, επικεφαλής του ανθρώπου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Marc Jacobs, ζήτησε από τους κορμούς του στο Παρίσι για την πρώτη του εκπομπή για τη Louis Vuitton , τον Ιούνιο. Νέα συλλογή του υποφέρει. Οι περισσότερες επιτυχημένες, το συνδέει σιλουέτες τυλιγμένο σε πολυτελή παλτά με ζώνη καγκουρό ρόμπα τόσο φυσικό, καρό μπουφάν, σακάκια από καστόρι κροκόδειλος, κασμίρ πουλόβερ γιο και δύο εκατοστιαίες μονάδες καρό μπότες στο Αστραχάν και σαύρα ... ένα φτερό διατηρεί ένα περιλαίμιο, ένα βέλος ασημένια τρύπησε το πίσω μέρος του πάνω παλτό ή ένα μπερές. Στη μέση, οι πόλεις του Παρισιού ή του Τόκιο αναγράφονται ολογράφως. 
Jones εμπνεύστηκε αυτή τη σεζόν η περιήγηση στο παλιό κατάλογο της έκθεσης αφιερώνεται στην ιαπωνική μόδα εικονογράφος Antonio Lopez.
 Καλός μαθητής, είχε, επίσης, υπόψη ότι ακριβώς σε αυτή τη χώρα, η γαλλική εταιρεία κατασκευής κορμό ξεκίνησε μεγάλη διεθνή επέκταση του με το πρότυπο Monogram που θυμίζει την τοπική οικόσημα, που είναι γνωστή ως "Kamon". Καθώς το φθινόπωρο-χειμώνα Vuitton ταξιδεύουν εκεί μεταξύ των δύο πρωτευουσών. Οι φαίνεται αθλητικών κοπεί από ανακλαστικά υλικά μέσα ιαπωνική τεχνολογιών. 
Τέλος, το πολύ φόρεμα σιλουέτες προκαλέσει ένα πιο δυτικό στιλ, ενώ είναι ακριβώς σχήμα με μετάξια γίνονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, στην παλιά επαγγέλματα που απαιτούν την ημέρα για την κατασκευή οκτώ ίντσες.















































 πηγη planet star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου