συνδυασμοί χρωμάτων....συμβουλές


Ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνετε πάντα στα χρώματα και στους συνδυασμούς των χρωμάτων που κάνετε για κάθε σας εμφάνιση :
Συνδύασε το κόκκινο με καφέ, μπλε, γκρι, μαύρο, πορτοκαλί, κοραλλί, τυρκουάζ και σμαραγδί.
Συνδύασε το πράσινο με μαύρο, άσπρο, τυρκουάζ, μοβ, κίτρινο και πορτοκαλί.
Συνδύασε το ροζ με πράσινο, πορτοκαλί, καφέ, χακί και μπεζ.
Συνδύασε το μπλε, ανάλογα με την απόχρωσή του. Από το κλασικό navy look με άσπρο, μέχρι εμπριμέ που ανακατεύουν αποχρώσεις του πράσινου ή του κόκκινου.
Συνδύασε το πορτοκαλί με μοβ, κίτρινα, φούξια, για εξωτικά αποτελέσματα ή με χακί, καφέ, τζιν, για πιο αστικές εμφανίσεις.
Συνδύασε το μοβ με πράσινο ή φούξια και κρεμ ή μπεζ, για πιο σικ εμφανίσεις και με κόκκινο, πορτοκαλί και εμπριμέ, για πιο έθνικ αποτελέσματα.
Συνδύασε το καφέ με λευκό, κίτρινο και τυρκουάζ, για καλοκαιρινές εμφανίσεις, με μπρονζέ, χρυσό και ροζ, για βραδινές εμφανίσεις και με μοβ, για πιο φολκλόρ αποτελέσματα. Τέλειος ο συνδυασμός του καφέ με το μπεζ, αλλά και με το κίτρινο, ενώ οι καφέ μπότες και οι καφέ τσάντες αποτελούν must σχεδόν όλων των εμφανίσεων. Μην τα φοβάστε!
Άσπρο και γκρι αποτελούν χρώματα ιδανικά για πολλές εμφανίσεις. Διαλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και δημιουργείστε!
Το μαύρο τέλος, όλες το λατρεύουμε! Πάει βεβαίως με όλα τα χρώματα, αλλά μερικές φορές είναι προτιμότερο το μαύρο να συνδυαστεί με μαύρο και τη διαφορά να την κάνουν οι λεπτομέρειες: τα κοσμήματα, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ! πηγή:teleiosgamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου