Δείτε πώς είναι σήμερα το top model των ’90s Linda Evangelista

Υπήρξε ένα από τα κορυφαία top model και φιλοξενήθηκε σε περισσότερα από 700 περιοδικά. Η Linda Evangelista μαζί με τις Naomi Campbell, Cindy Crawford, Kate Moss , Christy Turlington Burns και Claudia Schiffer μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 με τους φωτογράφους να πέφτουν στα πόδια της για μία πόζα.
Στην Linda Evangelista αποδίδεται η φράση «Δεν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι για λιγότερο από 10.000 δολάρια» που συνοψίζει πλήρως την εποχή όπου μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Το top moel πειραματιζόταν αρκετά με τα μαλλιά του. Ήταν το 1988 που αποφάσισε να τα κόψει μετά από μία φωτογράφιση με μία κοντοκουρεμένη περούκα. Η βιομηχανία της μόδας δεν το πήρε και τόσο καλά αρχικά, αλλά τελικά το κούρεμά της είχε τόση επιτυχία που η αντρική κουπ της έγινε η τάση της χρονιάς. Μάλιστα το κούρεμα ονομάστηκε: «The Linda» ενώ δημιουργήθηκε και η αντίστοιχη περούκα που ονομάστηκε «The Evangelista».
Ο φακός συνέλαβε το 50χρονο σήμερα πρώην μοντέλο σε μία έξοδό του στο Τόκιο και όπως φαίνεται παραμένει όμορφη και λαμπερή.
dfjsfhssj2 dfjsfhssj3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου