Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Η σύζυγός του τον έκανε «φέτες» – «Είναι η καλύτερη»

 Η Άννα Λεβαντόφσκα, έχει… περιλάβει τον σύζυγό της Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και θα τον «παραδώσει» στον Τσάβι Ερνάντεθ όταν αρχίσει η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα σε σούπερ φόρμα.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Πολωνός να προπονείται στο γυμναστήριο με το έτερόν του ήμισυ έγινε viral κυρίως για την εμφάνιση του 34χρονου στράικερ. 

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν σταματούσαν να σχολιάζουν τους κοιλιακούς του και την εργατικότητά του, που αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους παίκτες της ομάδας – κάτι που έχει υπογραμμίσει πολλάκις και ο ίδιος ο Τσάβι.

Newsroom

Η Άννα Λεβαντόφσκα, έχει… περιλάβει τον σύζυγό της Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και θα τον «παραδώσει» στον Τσάβι Ερνάντεθ όταν αρχίσει η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα σε σούπερ φόρμα.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Πολωνός να προπονείται στο γυμναστήριο με το έτερόν του ήμισυ έγινε viral κυρίως για την εμφάνιση του 34χρονου στράικερ. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν σταματούσαν να σχολιάζουν τους κοιλιακούς του και την εργατικότητά του, που αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους παίκτες της ομάδας – κάτι που έχει υπογραμμίσει πολλάκις και ο ίδιος ο Τσάβι.

«Είναι η καλύτερη συνεργάτις στη γυμναστική», έγραψε ο «Λέβα» στην λεζάντα. Η Άννα Λεβαντόφσκα, καρατέκα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο ώστε ο σύζυγός της να προσέχει το σώμα του και να είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με ελάχιστους τραυματισμούς. Εκείνη του… βγάζει το λάδι στη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου όταν αρχίζει η κάθε σεζόν να είναι έτοιμος για τις προκλήσεις.

«Χρυσάφι» από τη Σαουδική Αραβία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τις προηγούμενες ημέρες είπε «όχι» σε πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από τη Σαουδική Αραβία. Ο Πολωνός σέντερ φορ ούτε που το σκέφτηκε καθώς θέλει να συνεχίσει να ζει το… όνειρό του στη Βαρκελώνη και να φορά τη φανέλα της Μπάρτσα με την οποία κατέκτησε την La Liga και το Super Copa Ισπανίας, ενώ βγήκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η Μπάρτσα, δε, τη Δευτέρα (26/6) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιλκάι Γκιντογάν, «παλιόφιλου» του Λεβαντόφσκι από την κοινή τους θητεία στην Ντόρτμουντ, ενώ θέλει να συνεχίσει να ενισχύεται ώστε να παρουσιαστεί και πάλι ανταγωνιστική στο Champions League, κάτι που δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου