Το τρελό σεξουαλικό ποδόσφαιρο WAG εντυπωσιάζει με το μπικίνι που δεν υπάρχει καθώς ετοιμάζεται για καρναβάλι στη Βραζιλία

Μια WAG που κέρδισε τη φήμη για την υψηλή σεξουαλική της ορμή, έστειλε παλμούς που τρέχουν με ένα σπινθηροβόλο πλάνο του σμιλεμένου κορμιού της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι καθώς έλαμψε με ένα τέλειο χαμόγελο.

Το street party πραγματοποιείται σε όλη τη Βραζιλία αυτή την εβδομάδα και η εντυπωσιακή μελαχρινή Goulart προετοιμάστηκε για τις γιορτές επιδεικνύοντας

την τονισμένη της σωματική διάπλαση με μικροσκοπικά μαγιό με ένα εντυπωσιακό χαμόγελο που ταιριάζει. Τμήματα του καρναβαλιού στη χώρα της Νότιας Αμερικής αναγκάστηκαν να διακοπούν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που προκάλεσαν κατολίσθηση στο Σάο Πάολο που κορυφώθηκε με τον τραγικό θάνατο περίπου 36 ανθρώπων το Σαββατοκύριακο .

 Η τρελή σεξουαλική WAG Izabel Goulart έριξε ένα τεράστιο χαμόγελο καθώς εντυπωσίασε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι που μόλις κάλυπτε τη σεμνότητά της πριν από το καρναβάλι.

Η μαυρισμένη σύντροφος του σταρ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ, περιπλανήθηκε στον καθρέφτη της πολυτελούς κατοικίας, καθώς οι γοφοί της ταλαντεύονταν πλάι-πλάι, προτού δείξει αναιδώς το κάτω μέρος της στο εντυπωσιακό κλιπ στο Instagram.

Τα μακριά σγουρά μαλλιά της φυσούσαν ελεύθερα στον άνεμο ενώ κατέγραφε τα παλλόμενα πλάνα με τα λευκά βαμμένα νύχια της.

Μπορεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ξεπεράσει τη Νάπολι στο Champions League; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων

Η Goulart φαινόταν εκπληκτική ενώ καμάρωνε τη γλυπτή της φιγούρα 

Το μόνο που δεν εμφανιζόταν ήταν τα μάτια της Goulart που καλύπτονταν από τις κομψές μαύρες αποχρώσεις της.


Αλλά ευτυχώς, η Goulart φαινόταν να είναι εκτός κινδύνου καθώς γλεντούσε με φόντο φοινικόδεντρα και μια ήρεμη πισίνα με το σετ μπικίνι που αγκάλιαζε.

Ωστόσο, η λεγεώνα των 4,5 εκατομμυρίων ακολούθων της στο Instagram δεν την πείραξε καθώς έσπευσαν κάτω από την ανάρτηση για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το μοντέλο. Ένας θαυμαστής ανάβλυσε: "Το πιο τέλειο από όλα!!! Όνειρό μου αυτό το σώμα!!!!!!!"

Βρέθηκε στη Βραζιλία για το καρναβάλι στην πατρίδα της
Έχει 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram 

Ένας δεύτερος χρήστης πρόσθεσε: "Είναι κάπως απίστευτο lol." Ένας άλλος υποστηρικτής έμεινε άφωνος και είπε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω αυτό». Τότε ένας τέταρτος ερωτευμένος θαυμαστής δήλωσε: «Αδύνατον να μην σε αγαπώ να ουρλιάζεις εδώ υπέροχα».

Αλλά η Goulart παράτησε τα μαγιό της για ένα μακρύ λευκό φόρεμα και ένα τοπ με διαμάντια, μαζί με μια τιάρα για να δεχτεί τον τίτλο της Prom Queen που της απονεμήθηκε από το Cup Ball. Η αριστοκρατική στολή του Goulart τράβηξε την προσοχή του φίλου Trapp που σκέφτηκε κάτω από τη φωτογραφία: "Wonderful Queen".

Ο Goulart είναι ο συνεργάτης του αστέρα της Eintracht Frankfurt Kevin Trapp 

Ωστόσο, ο Τραπ δεν ήταν παρών καθώς προετοιμάζεται για τη σύγκρουση της ομάδας του στους «16» του Champions League με τη Νάπολι την Τρίτη. Και η Goulart θα ελπίζει ότι η Φρανκφούρτη θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα, ώστε η Trapp να μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες.

Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι κάνουν σεξ τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Αλλά ο Τραπ δεν ενδιαφέρεται να κάνει έρωτα αν η ομάδα του χάσει, ακόμα κι αν προσπαθεί να τον δελεάσει με σέξι εσώρουχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου