Οι καυτές φωτογραφίες του Morgan Gibbs-White της WAG με το «ραντεβού» κάνουν τους θαυμαστές να λαχανιάζουν «τυχερό αγόρι»

 Ο πρώην μέσος της Γουλβς, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, έγινε παγκόσμιος, καθώς η κοπέλα του μοντέλο δημοσίευσε το πρόσφατο νυχτερινό ντύσιμό της για να δει ο κόσμος καθώς οι θαυμαστές επαίνεσαν τον καλλονή του μέσου.

Τα σαγόνια των οπαδών του ποδοσφαίρου έμειναν να σέρνονται στο πάτωμα καθώς η κοπέλα του Μόργκαν Γκιμπ-Γουάιτ δημοσίευσε μια αυθάδη νυχτερινή ανάρτηση στο Instagram.

Οι κύλινδροι τηλεφώνου σταμάτησαν όταν τα μάτια τους εντόπισαν την τελευταία ανάρτηση από την Britney De Villiers στο Instagram καθώς έδειξε το τελευταίο της φόρεμα - και την απίστευτη εμφάνισή της - μετά το ραντεβού της με τον καλλονή Gibbs-White.

Ο μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είχε μια αναζωπύρωση υπό τον Στιβ Κούπερ, καθώς η νέα ομάδα που ανέβηκε ξανά έχτισε πλήρως την ομάδα από εκείνη που κατάφερε να φτάσει στην κορυφαία κατηγορία την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο Χιου Τζάκμαν θα μπορούσε να είχε αγοράσει έναν από τους αντιπάλους του Ρέξαμ για 1 £ μετά την εξαγορά του Ράιαν Ρέινολντς

Ο 23χρονος δεν είναι απλώς σε καλή φόρμα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κατάφερε και να σκοράρει.

Ο Άγγλος έχει θαυμαστές που ζηλεύουν όχι μόνο την καριέρα του αλλά και το κέρασμα δίπλα του, με τους θαυμαστές της Φόρεστ να κατακλύζουν τα σχόλια της βραδινής ανάρτησης ραντεβού του 22χρονου influencer.

Ποιος σταρ της Premier League έχει το πιο hot WAG; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων

Ο Γκιμπς-Γουάιτ έχει κάνει τον εαυτό του έναν κόσμο
Ο Gibbs-White κέρδισε τον εαυτό του έναν κόσμο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου