Η Ριάνα ποζάρει για τη νέα καμπάνια εσωρούχων της (pics)

Η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια από τα Μπαρμπέιντος έκανε πάταγο τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας σε ένα αισθησιακό και πρωτοποριακό ντεφιλέ μόδας, την κολεξιόν γυναικείων εσωρούχων,«Savage x Fenty», που φέρουν την υπογραφή της.Η 30χρονη σουπερστάρ Ριάνα παρουσίασε ένα υπερθέαμα στο κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη με εντυπωσιακά μοντέλα και χορεύτριες, σε μια τεράστια αίθουσα των πρώην ναυπηγείων του Μπρούκλιν.



Τα σχόλια ήταν διθυραμβικά, ενώ πάταγο έκανε στην πασαρέλα το 22χρονο μοντέλο Σλικ Γουντς, που ήταν 9 μηνών έγκυος και γέννησε δεκατέσσερις ώρες μετά το σόου.
Η Ριάνα που ετοιμάζει ήδη το νέο της δίσκο, λατρεύει αυτή τη σειρά εσωρούχων και συχνά φωτογραφίζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει τις πωλήσεις τους. Τα εσώρουχα διατίθενται σε όλα τα μεγέθη από extra extra small μέχρι και σε extra large για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των γυναικών.
Η σειρά της Riri αποτελείται από περίπου 100 διαφορετικά σχέδια, από καθημερινά κομμάτια αλλά και σέξι βραδινά εσώρουχα σε σατέν, δαντέλα και γούνα. Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι κορσέδες της Ριάνα!


πηγη αθρου ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου