5 λόγοι για να μην τα φτιάξεις ποτέ με γυναίκα πάνω από 10 χρόνια μικρότερη

Σύμφωνα με το κλισέ που επικαλείται κάθε τεκνατζού (αρσενικού ή θηλυκού γένους) «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

Κι είναι αλήθεια ότι δεν καψουρεύεσαι αφού κοιτάξεις ταυτότητα ή περάσεις πρώτα την άλλη από το ληξιαρχείο.

Όπως και να το κάνουμε όμως, οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι από μόνες τους ιδιαίτερες. Ας μην τις πούμε προβληματικές, ας τις πούμε δύσκολα διαχειρίσιμες.


Παρόλο λοιπόν που η επιλογή γυναίκας μεγαλύτερης από σένα έχει στρατηγικά πλεονεκτήματα που θα εξηγηθούν αναλυτικά σε ειδικό MILF αφιέρωμα, δεν ισχύει το ίδιο με το αντίθετο.
Γιατί ναι μεν μια πιτσιρίκα διαθέτει τα νιάτα και σου προσφέρει την επιβεβαίωση ότι ακόμη «μετράς». Ταυτόχρονα όμως ισχύουν πολλοί λόγοι που καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις σχέση μαζί της.
Όπως, για παράδειγμα, οι εξής:
Θα σου υπενθυμίζει συνεχώς ότι μεγάλωσες
Δεν μιλάμε για το κρεβάτι. Εκεί δόξα τω Θεώ (ελπίζεται ότι) μπορείς να ανταποκριθείς εξαιρετικά. Ακόμα κι αν οι απαιτήσεις έντασης και συχνότητας ευλόγως είναι μεγαλύτερες σε περίπτωση πιτσιρίκας. Το θέμα είναι η καθημερινότητα. Δεν θα μπορείτε να συναντηθείτε γιατί θα έχει διάβασμα για την εξεταστική. Θα σε λέει «μούχλα» το βράδυ που θα θες να σαπίσεις στον καναπέ βλέποντας σειρές ή μπάλα. Οι φίλες και οι φίλοι της θα σου μιλούν στον πληθυντικό. Γενικώς θα νιώθεις σαν να το ‘σκασες μόλις από ΚΑΠΗ.
5 λόγοι για να μην τα φτιάξεις ποτέ με γυναίκα πάνω από 10 χρόνια μικρότερη
Θα αγχώνεσαι μήπως στο σκάσει με κανένα πιπίνι
Δεν είπαμε να ασπαστείς τη λογική του να επιλέξεις μια άσχημη γυναίκα αφού «και να τη χάσεις, ποιος νοιάζεται»; Πρέπει να ‘χεις υπόψη σου όμως ότι το «πιστόλι» (και μάλιστα σε νεαρή ηλικία) θέλει αντοχή. Το πιπίνι χρειάζεται… γερό στομάχι. Γιατί πάντα θα ‘χεις τον φόβο μη σου φύγει με κάποιο άλλο πιπίνι. Κάθε συμφοιτητής, κάθε νεαρός συνάδελφος, κάθε πιτσιρικάς που θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό (και είναι) να φλερτάρει μια άλλη πιτσιρικά θα σου φαίνεται ύποπτος. Και είναι δύσκολο (ειδικά στην ηλικία σου) να τους δείρεις όλους.
5 λόγοι για να μην τα φτιάξεις ποτέ με γυναίκα πάνω από 10 χρόνια μικρότερη
Θα δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς
Δηλαδή τόσος κόσμος, τόσοι φιλόσοφοι, τόσοι διανοούμενοι που προβληματίζονται διαχρονικά για το «χάσμα των γενεών» είναι μαλάκες; Δεν είναι προφανές ότι θα δυσκολεύεσαι να βγάλεις άκρη με μια κοπελίτσα άλλης γενιάς; Ότι θα εκπέμπετε σε άλλα μήκη κύματος; Όσο καλή διάθεση κι αν υπάρχει, όσο μεγάλη κι αν είναι η καψούρα (και από τις δυο πλευρές), κάποια στιγμή θα έρθει η διαπίστωση ότι «άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τ’ αυτιά μου». Και θα συμφωνήσετε ότι είναι προτιμότερος ένας οδυνηρός χωρισμός, παρά μια ολόκληρη ζωή με τσακωμούς.
5 λόγοι για να μην τα φτιάξεις ποτέ με γυναίκα πάνω από 10 χρόνια μικρότερη
Θα διαφωνείτε για τις εξόδους διασκέδασης
Εσύ πλέον δεν μπορείς τη βαβούρα. Την ταλαιπωρία του να περνάς τη βραδιά όρθιος, κρατώντας στριμωγμένος ένα ποτό στο χέρι. Εκείνη (θα) θέλει να πίνει τα ποτάκια της. Να κάνει το κλάμπινγκ της. Να μεθύσει και να χορέψει μέχρι τελικής πτώσης. Αυτά ακριβώς που έκανες κι εσύ. Πριν κάποια χρόνια όμως. Τώρα που θεωρείς ιδανική έξοδο μια ταβέρνα με φίλους ή ένα καλό εστιατόριο και δεν ντρέπεσαι πλέον να ξεφαντώνεις Σαββατόβραδο βλέποντας «Στην υγειά μας», πώς θα συγχρονιστείς με το κοριτσάκι που θέλει (με το δίκιο του) να ξεσαλώσει;
5 λόγοι για να μην τα φτιάξεις ποτέ με γυναίκα πάνω από 10 χρόνια μικρότερη
Θα σε πρήζει η μάνα σου
Εντάξει, είσαι μεγάλο παιδάκι πια και δεν αποφασίζουν οι γονείς σου για σένα. Εφόσον έχεις φύγει από το σπίτι και δεν είσαι κάνας ρεμπεσκές που στα 35 μένει ακόμα με τη μάνα του, μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Πραγματικά όμως ποιος αντέχει τη γκρίνια της όταν μάθει ότι τα ‘φτιαξες με πιτσιρίκα; Γιατί μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, κάθε γκόμενά σου -τουλάχιστον για το διάστημα που είστε μαζί- αντιμετωπίζεται ως εν δυνάμει νύφη. Κι είναι ανυπόφορες οι ερωτήσεις «πότε θα σοβαρευτείς πια, ν’ ανοίξεις σπίτι, που μου τραβιέσαι με τις πιτσιρίκες»;;;
5 λόγοι για να μην τα φτιάξεις ποτέ με γυναίκα πάνω από 10 χρόνια μικρότερη
πηγη
  • #
  • #
  • #
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου