Nomads: Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου «στόλισε» την Αποστολία Ζώη!

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου που αποχώρησε από το Nomads λόγω τραυματισμού,  βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και προέβη σε απίστευτες αποκαλύψεις.

Ο Λευτέρης είπε για την Αποστολία Ζώη χωρίς να μασάει τα λόγια του: «Είναι ένας άνθρωπος με πολύ δυνατή προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ διεκδικητικός για αυτό κερδίζει στα αγωνίσματα τα κορίτσια και μπορεί να κερδίσει
ακόμα και άντρες. Αυτό είναι καλό αλλά όλη αυτή η αρχηγική τάση που έχει δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις. Πιστεύω όταν φύγουν ακόμα 2-3 παίκτες θα έχει εντάσεις και στην υποομάδα της. Πιστεύω κάπου το έχει χάσει. Βλέπει μόνο τη νίκη και το έπαθλο και ξεχνάει τα άλλα».


Και δεν δίστασε να πει: «Το να βρίσκεις αιτία το ρύζι για να κάνεις όλο αυτό τον καβγά… Δεν το συνεχίζεις αν δεν θέλεις. Δεν συμφώνησε με την άποψη του Λευτέρη, αλλά το συνέχισε! Αυτό το πράγμα εμένα με χάλασε. Στην αρχή είχα έρθει κοντά της που δεν ήξερα καλά τα παιδιά. Την είχα γνωρίσει, αλλά μετά όταν μου έδειξε αυτές τις τάσεις και όταν μου είπε "πήγαινε στους μπλε" ή ότι "δεν είμαι άντρας" με χάλασε πολύ».

«Λες όλα αυτά για τον Γιώργο το Μαυρίδη και μετά λες "εκτός του Γιώργου, τα παιδιά δεν έχουν δείξει ανδρισμό". Αν θες να πεις κάτι για εμάς μην βγάζεις τον Γιώργο απ’ έξω. Το έκανε λόγω στρατηγικής γιατί κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει» πρόσθεσε.
..

Απόψε στο Nomads: Απίστευτος καβγάς με πρωταγωνιστές τον Μαυρίδη και τον Οροκλό!

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, 09:40
Απόψε στο Nomads: Απίστευτος καβγάς με πρωταγωνιστές τον Μαυρίδη και τον Οροκλό!

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε έναν απίστευτο τσακωμό ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Μία δήλωση του Γιώργου Μαυρίδη μπροστά σε όλους τους παίκτες θα «ανάψει φωτιές» και θα ξεσπάσει νέος καβγάς.

Ο Γιώργος θα πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Το Nomads για εμένα ξεκίνησε χθες. Για εμένα αυτοί οι δύο (Νίκος Αναδιώτης και Γιώργος Κατσινόπουλος) είναι αδέλφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι δεν θέλω ούτε να μου μιλάνε. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση»!

Αυτά άκουσε και ο Κωνσταντίνος Οροκλός και του επιτέθηκε φραστικά: «Να δώσουμε το Όσκαρ στον κύριο Μαυρίδη, το πήρε το Όσκαρ το αξίζει. Ήταν ωραίος ο λόγος του να πάει και για πρωθυπουργός. Πάω που πάω να σε συμπαθήσω και ξεκινάς το θεατράλε. Το αγαλματίδιο να το πάρεις σπίτι σου. Πολύ θεατρινισμός, κουράζεις. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κύριο Μαυρίδη, Γρηγόρη δώσ’ του και μία κάμερα, αφού το γουστάρει ο άνθρωπος»!

Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες;

Nomads: «Έστησαν στον τοίχο» τον Γιώργο Κατσινόπουλο για μια μερίδα ρύζι

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, 09:25
Nomads: «Έστησαν στον τοίχο» τον Γιώργο Κατσινόπουλο για μια μερίδα ρύζι

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει στο Nomads και φαίνεται από την αιτιολογία που λέει ο καθένας και τα όσα πλέον τους ενοχλούν. Ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Αποστολία Ζώη κατηγόρησαν στο συμβούλιο τον Γιώργο Κατσινόπουλο ότι έφαγε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς μάλιστα ψήφισε τον Γιώργο Κατσινόπουλο γι'αυτόν τον λόγο.Όταν ήρθε η σειρά της Αποστολίας Ζώη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα στηρίζοντας τον Λευτέρη. Ο πρωταθλητής του Brazilian Jiu Jitsu τοποθετήθηκε με τη σειρά του και εξήγησε ότι όλο αυτό το διάστημα έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του και ότι δεν έφαγε κρυφά το ρύζι, αλλά το έκανε μπροστά σε όλους. Τον Γιώργο υποστήριξαν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και η Δήμητρα Φραντζή λέγοντας πως είναι άδικο να γίνεται όλο αυτό για μια μερίδα ρύζι ειδικά από την στιγμή που το ζήτησε. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου