Η Kate Upton δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Justin Verlander, παντρεύτηκε η Kate Upton σε μια ρομαντική τελετή στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Το μοντέλο του Sports Illustrated και ο παίκτης του μπέιζμπολ είναι μαζί από το 2014 και αρραβωνιάστηκαν το 2016.
 Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε γνωστός στο περσινό Met Gala, όπου και η ξανθιά καλλονή είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα διαμαντένιο μονόπετρο.

Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο και μόλις πριν μερικές μέρες, ο Justin Verlander είχε κερδίσει το πρωτάθλημα μπέιζμπολ με την ομάδα του, Houston Astros.  Το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της. Το νυφικό που επέλεξε είχε μακριά μανίκια από δαντέλα, ενώ ο γαμπρός φορούσε κλασικό μαύρο σμόκιν.
«Αισθάνομαι τόσο τυχερή που παντρεύτηκα τον καλύτερο φίλο μου! Ευχαριστώ την οικογένειά μας και τους φίλους μας που έκαναν αυτό το σαββατοκύριακο τόσο διασκεδαστικό και μαγικό», έγραψε στον λογαριασμό της η ξανθιά σεξοβόμβα.
«Ευτυχισμένη σύζυγος, ευτυχισμένη ζωή! Τι εκπληκτικό ξεκίνημα στο κοινό μας ταξίδι!», έγραψε από την πλευρά του ο 34χρονος αθλητής του μπέιζμπολ.
cvcxvxcvxvxc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου