Federica Nargi, η WAG που ξέρει να ξεχωρίζει… Η Ιταλίδα σύντροφος του Αλεσάντρο Μάτρι

Είναι 26 ετών, μοντέλο και τηλεπερσόνα αλλά ο χαρακτηρισμός που της δίνουν ως «Wag που ξεχωρίζει» δεν είναι τυχαίος. WAG είναι για όσους δεν το ξέρουν ο αγγλικός όρος για να περιγράψει κανείς τις γυναίκες και τις συντρόφους ειδικά των ποδοσφαιριστών και των αθλητών. Βγαίνει από το Wives And Girlfriends και η Federica είναι μια από αυτές.

Η εδώ και χρόνια σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Λάτσιο έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της μύθο γύρω από το όνομά της πράγμα που την έχει κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες WAG’s. Από την παιδική της ηλικία ασχολείται με τον χορό και έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Εκτός από το μόντελινγκ έχει κάνει πέρασμα από τον κινηματογράφο και διάφορα σόου και το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να παίζει τα ΜΜΕ στα δάχτυλα και να προκαλεί όποτε θέλει τα φλας των φωτογράφων που παρακαλούν για μια γυμνή της φωτογράφηση.
Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην παρουσίαση διάφορων σόου ενώ φροντίζει να έρχεται πιο... κοντά με το κοινό της μέσω των κοινωνικών δικτύων με τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά πάνω από ενάμισι εκατομμύριο followers.
Μπορεί πλέον να μην ανεβάζει συχνά προκλητικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό λόγω και της σχέσης της με τον Αλεσάντρο Μάτρι αλλά οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει το καλλίγραμμο σώμα της σε παραλίες αλλά και σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Η μεσογειακή της ομορφιά είναι αυτή που την έχει κάνει να ξεχωρίζει από τις συντρόφους των υπόλοιπων αθλητών και εκείνη το ξέρει και δείχνει να το απολαμβάνει.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ίδια βρέθηκε και στην Ελλάδα, στο «νησί των ανέμων» και όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Όταν βέβαια αντιλήφθηκε τους παπαράτσι ακολούθησε τη δική της τακτική και ανέβασε μόνη της φωτογραφίες της στο Instagram θέλοντας να δείξει ότι η ίδια ελέγχει το «παιχνίδι»...
Nargi02 Nargi03 Nargi04 Nargi05 Nargi06 Nargi07 Nargi08 Nargi09 Nargi10
Nargi0000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου