«Στο σφυρί» η βίλα της αρχισυντάκτριας του Cosmopolitan στο Μανχάταν - Δείτε φωτογραφίες

Μετά από 40 χρόνια το σπίτι της Helen Gurley Brown, της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το περιοδικό Cosmopolitan πωλείται! Πρόκειται για το λεγόμενο ροζ παλάτι, ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν του οποίου η αξία κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει τέσσερις ορόφους, τον 21ο, 22ο, 23ο και 24ο ενός κτιρίου και συνολικά εννιά δωμάτια.

Η αρχισυντάκτρια του γνωστού περιοδικού απεβίωσε το 2012 και από τότε όπως ήταν και η θέληση της όλα έμειναν μέσα στο σπίτι όπως τα άφησε. Το σπίτι αποφασίστηκε να πουληθεί από την αντιπρόεδρο της εταιρείας Hearst, Eve Burton, η οποία είναι και συνδιαχειρίστρια της περιουσίας της Helen Gurley καθώς η ίδια δεν είχε παιδιά ή κληρονόμους. Η Helen Gurley αγόρασε το σπίτι της το 1976 με τον σύζυγό της, παραγωγό ταινιών ο οποίος πέθανε το 2010 και τα επόμενα δύο χρόνια έζησε μόνη της. Το σπίτι το οποίο έχει χαρακτηριστεί και ως το καμάρι του Μανχάταν στον χώρο των ακινήτων, διαθέτει μια απίθανη θέα στο Central Park και στον ποταμό Hudson από την εξωτερική του βεράντα.
Όλο το εσωτερικό του σπιτιού είναι σε ροζ διακόσμηση με πολύ λίγα στοιχεία κόκκινου και μαύρου. Τα δωμάτια έχουν υπερβολικά ψηλά ταβάνια και έχει λάβει τα καλύτερα σχόλια από κορυφαίους αρχιτέκτονες. Το τζάκι και οι εντυπωσιακές συρόμενες πόρτες βάζουν την τελευταία πινελιά. Διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη στο οποίο υπάρχει και άλλο μπάνιο αλλά ένα ακόμη υπνοδωμάτιο. Πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα αλλά και η τραπεζαρία που διαθέτουν μια εκπληκτική θέα αφού το διαμέρισμα βρίσκεται στον 22ο όροφο. Τα υπνοδωμάτια μοιάζουν με άλλα ξεχωριστά σπίτια ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ειδικό δωμάτιο για την γκαρνταρόμπα. Τα μεγάλα τοξοτά παράθυρα έχουν μια μοναδική θέα ανατολικά της πόλης ενώ το μεγάλο υπνοδωμάτιο διαθέτει και μια μεγάλη δική του βεράντα.
Η ανακοίνωση της πώλησης σύμφωνα με την Daily Mail αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην αγορά ακινήτων καθώς πολλοί θα είναι οι ενδιαφερόμενοι «μνηστήρες» του ροζ παλατιού. Η πολύ υψηλή τιμή του δεν θα εμποδίζει όσους έχουν "χόμπι" να αγοράζουν σπίτια και ειδικά επωνύμων.
photy1 photy2 photy03 photy4 photy5 photy6 photy7
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου