Ο Τσάρλι Σιν και οι φήμες για AIDS προκαλούν σάλο στο Χόλιγουντ

Σάλο προκαλούν στο Χόλιγουντ οι ισχυρισμοί αμερικανικών ΜΜΕ, ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Τσάρλι Σιν πρόκειται να ομολογήσει τις επόμενες ώρες ότι έχει προσβληθεί από τον ιό HIV, δίνοντας τέλος στο όργιο φημών που επικρατούσε τα τελευταία 24ωρα για πασίγνωστο ηθοποιό ο οποίος φέρεται να έχει μολύνει δεκάδες γυναίκες κάνοντας σεξ χωρίς προφυλάξεις μαζί τους.
Η αποκάλυψη σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες από τον ίδιο μέσω της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής Today.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα ότι ο ηθοποιός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφό το γεγονός προκειμένου να μην καταστραφεί η καριέρα του.
Ωστόσο, έγκυρα έντυπα που είχαν ήδη μπει στο χορό των δημοσιευμάτων των φωτογράφιζαν τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας λόγο για «εγκληματική πράξη» εκ μέρους του.
Τα αμερικανικά δημοσιεύματα των θέλουν να έχει μολύνει την πρώην σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών του Brooke Mueller, αλλά και τουλάχιστον μια ακόμη γυναίκα που ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με γενναία αποζημίωση για να μη μιλήσει.

 Ο πρώην πρωταγωνιστής της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Two and a half men» είναι ένα από τα θεωρούμενα «κακά παιδιά» του Χόλιγουντ. Πέραν των περιπετειών του με αλκοόλ και ναρκωτικά είναι εδώ και χρόνια γνωστός για την άστατη προσωπική ζωή του, καθώς κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ερωτικές του περιπέτειες με δεκάδες γυναίκες, από πασίγνωστες συναδέλφους του μέχρι ιερόδουλες.
Σύμφωνα με τη Daily Mail ο ίδιος έχει κλειστεί σπίτι του με πόρνες, ναρκωτικά και απομόνωση.
Κατά πληροφορίες τα τελευταία δύο χρόνια ο αμερικανός ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι του και πληρώνει 25.000 - 30.000 δολάρια σε πορνοστάρ - άνδρες και γυναίκες - για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.
Για να αποφύγει ωστόσο να δημοσιευθούν λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής έχει εγκαταστήσει ένα «κέντρο διοίκησης» στο γκαράζ του σπιτιού του από το οποίο ελέγχεται όποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει από το κτήριο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πορνοστάρ που πληρώνονται από τον Sheen υποχρεώνονται να υπογράψουν μια συμφωνία εχεμύθειας ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα από όσα δουν, κάνουν ή ακούσουν, καθώς και να παραδώσουν το κινητό τους στους άνδρες ασφαλείας.
Το National Enquirer αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός προσπαθούσε επί πολλά χρόνια να κρατήσει με κάθε τρόπο κρυφό το γεγονός ότι είχε HIV, την ώρα που πρωταγωνιστούσε σε γνωστές ταινίες και αμερικανικές σειρές και ενώ διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.
«Ο Charlie πίστευε ότι ήταν άφθαρτος και δεν έπαιρνε προφυλάξεις, ακόμη και παρά το γεγονός ότι επιδίδονταν σε σεξουαλικές πρακτικές "υψηλού κινδύνου"», είπε στο περιοδικό ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου