Προσοχή στο τακούνι... "βγάζει" μάτι!


Όταν οι σταρ κάνουν μόδα... η φαντασία οργιάζει! Κι όπως βλέπετε οι δημιουργίες που κοσμούν τα πόδια των διασημότερων κυριών της σόουμπιζ πραγματικά εντυπωσιάζουν με την ιδιαιτερότητα τους!

Τα κλασικά τακούνια των υποδημάτων μετατρέπονται σε πιστόλια, μπουκάλια αρωμάτων, ακόμα και σε ανδρικά γεννητικά όργανα!

Η Lady Gaga αναδεικνύεται φυσικά σε νικήτρια εκκεντρικότητας, μιας και έχει κάνει δύο εμφανίσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες: τις μπότες με το ανδρικό μόριο για τακούνι και τις γόβες με τακούνι σε σχήμα του αρώματος που φέρει την υπογραφή της.

Ακολουθεί η Μαντόνα (Madonna) με πέδιλο που "πυροβολεί" και η έφηβη Γουίλοου (Willow) με αθλητικό παπούτσι - πλατφόρμα χωρίς τακούνι!

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλές γόβες με απίστευτο λεπτό τακούνι, που σου δίνει την αίσθηση πως με ένα βήμα της θα σπάσει!

Η Ριάνα (Rihanna) και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα gladiator ψηλοτάκουνα σανδάλια τους, που θυμίζουν μονάχους στη ρωμαϊκή αρένα!


Rihanna

Victoria Beckham

Jennifer Lopez

Willow

Lady Gaga

Britney Spears

Lady Gaga


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου