8 μυστικά που θα κάνουν το πρωινό σου ντύσιμο ιδανικό να βγεις βράδυ

Πες μου πόσες φορές έχεις αποφύγει έξοδο γιατί τα ρούχα που φοράς και με τα οποία πήγες για δουλειά δεν είναι αυτά που σε αντιπροσωπεύουν για να βγεις εκεί έξω; Πολλές! Και μάλιστα αναρωτιέσαι πως μερικές γυναίκες καταφέρνουν και βγαίνουν αμέσως μετά τη δουλειά και φαίνονται φρέσκιες και θεές;  

Είναι πρακτικό το θέμα. Κι εμπειρικά κρίνοντας δεν θέλει κόπο - έστω μεγάλο- θέλει τρόπο και σωστά οργανωμένη τσάντα. Το TLIFE σου παρουσιάζει τα 8 tips που αν τα προγραμματίσεις σωστά θα μπορείς όποτε κι αν χτυπήσει το τηλέφωνό σου να είσαι η πρώτη που θα πει ναι σε μία πιθανή έξοδο. ...



1. Beauty "κάβα"
Όταν λέω κάβα τί εννοώ; Άφησε στο συρτάρι του γραφείου σου κάποια βασικά πράγματα που θα σε σώσουν όταν θελήσεις να βγεις αλλά δεν έχεις χρόνο να επιστρέψεις σπίτι. Κάποια από αυτά είναι αποσμητικό, λακ, μία μικρή χτένα, μαντιλάκια de make up. 


2. Πάρε στην τσάντα σου το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου 

Αν έχεις μαζί σου τα καλλυντικά σου είσαι έτοιμη για οτιδήποτε προκύψει. Ανανέωσε το μακιγιάζ σου ενώ μην ξεχάσεις πως λίγο από το άρωμά σου θα σου δώσε extra πόντους φρεσκάδας. 
Δεν είναι ανάγκη να κουβαλάς όλο σου το μπουντουάρ. Τρία τέσσερα βασικά πραγματάκια που και τη δουλειά τους θα κάνουν και δεν θα βαρύνουν πολύ την τσάντα σου. 


3. Το φάκελο παρακαλώ



Σίγουρα έχεις ακούσει πως μπορείς να έχεις το πρωί μία μεγάλη τσάντα και μέσα σε αυτή να έχεις μία μικρή βραδινή. Η φετινή μόδα σου δίνει μία πιο καθοριστική λύση. Κράτησε τσάντα φάκελο σε μεγάλο μέγεθος ώστε να χωράει και τα πράγματα που χρειάζεσαι για το πρωί αλλά και να την κρατήσεις στη βραδινή σου έξοδο. 


 
4. Πάρε ψηλά τακούνια

Σε μία χάρτινη σακούλα μπορείς να πάρεις μαζί σου από το πρωί ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια και μόλις έρθει η ώρα να 
τα αλλάξεις. Τις φλατ μπαλαρίνες μπορείς να τις αφήσεις στο γραφείο ώστε να μην κουβαλάς extra βάρος. 


 
5. Ντύσου κομψά

Αν σου αρέσει το κομψό ντύσιμο αλλά δεν είσαι σίγουρη πως μπορείς να συνεχίσεις για ποτό μετά τη δουλειά, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με ένα chic μεταξωτό πουκάμισο και συνδύασε το σύνολο σου με πολύ ψηλές γόβες. 
 


6. Ντύσου μοδάτα

Βάλε τη μόδα στη ζωή σου απενοχοποιώντας κάποια στιλ. Πάρε την pencil μαύρη φούστα που έχεις στην ντουλάπα και συνδύασέ την με ένα t-shirt (απόφυγε τα λογότυπα). Μία κομψή ζώνη και ένα ζευγάρι ankle boots αμέσως σε κάνουν απόλυτα in fashion για τη βραδινή σου έξοδο. 


 
7. Πάρε μαζί σου πολλά βραχιόλια 
 
Πριν φύγεις το πρωί από το σπίτι βάλε τα αξεσουάρ σου στη τσάντα και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή κόσμησε το ντύσιμό σου με πολλά βραχιόλια. 


8. Επέλεξε βραδινό πανωφόρι

Απόψε το βράδυ θα βγεις οπότε άφησε πίσω τα πρακτικά casual πανωφόρια και φόρεσε ένα δερμάτινο jacket ή ένα κομψό παλτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου