Ζευγάρι χωρίζει για να μην νιώθει μειονεκτικά η ερωμένη τους που ζει μαζί τους και μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά

Η Christina και ο Benno Kaiser, παντρεύτηκαν πριν από 12 χρόνια, ζουν στη Νεβάδα και τώρα παίρνουν διαζύγιο. Τίποτα το πρωτότυπο μέχρι στιγμής. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Γιατί το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση όχι γιατί θέλουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους
αλλά προκειμένου να αισθάνεται ισότιμη και να μην ζηλεύει η ερωμένη τους, Sierra Kuntz. Η Christina ήταν αυτή που γνώρισε πρώτη την Sierra. Αντάλλαξαν τηλέφωνα, συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και η σχέση με τον σύζυγο ακολούθησε. Τώρα η ζουν και οι τρεις μαζί ενώ η Sierra δεν εργάζεται αλλά έχει αναλάβει τη φροντίδα των τριών παιδιών τους. Τα βράδια κοιμούνται και οι τρεις μαζί στο ίδιο κρεββάτι και έχουν, όπως δηλώνουν, μια πολύ δραστήρια σεξουαλική ζωή. «Αυτού του τύπου η σχέση με βοηθά να ικανοποιήσω την έλξη που νιώθω και για άντρες και για γυναίκες, αφού είμαι αμφιφυλόφιλη» λέει η Sierra στο Barcroft TV.
..

H δε Cristina επικεντρώνει ιδιαίτερα στο θέμα της φροντίδας των παιδιών. «Έχουν τρεις φορές την αγάπη και την υποστήριξη που μπορεί να δώσει ένας γονιός και οι δάσκαλοι τους επισημαίνουν πόσο χαρούμενα είναι». Τονίζει επίσης πολύ ερωτευμένη και με τους δύο και χαρούμενη που ο σύζυγος της είναι τόσο «ανοιχτός».
Ο δε Benno προσθέτει: «Η αγάπη μας θα κρατήσει για μια ζωή. Είμαι σίγουρος».
Όσο για τα παιδιά, φαίνονται χαρούμενα με τη σχέση των γονιών τους και έχουν απολαμβάνουν το γεγονός πως έχουν δύο μαμάδες και έναν μπαμπά, όπως λένε και στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου