Ο γαμπρός έβαλε τα κλάματα μόλις είδε τί του έγνεψε η νύφη πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

 Ο προγραμματισμός ενός γάμου μπορεί να είναι πολύ αγχωτικός. Όμως μόλις δεις το άλλο σου μισό για πρώτη φορά την μεγάλη ημέρα, νοιώθεις πως άξιζαν όλα. Ή έτσι θα έπρεπε να είναι. Για αυτό το ζευγάρι, την Liz και τον Scott, η στιγμή αυτή ήταν πολύ δημόσια.

Όταν το βίντεο της Liz να γνέφει κάτι στον σύζυγό της έκανε τον γύρο του διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να πουν τη γνώμη τους για την Liz. Πολλοί ισχυρίστηκαν πως η χειρονομία έκανε τον Scott να δακρύσει. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τί συνέβη ακριβώς.

 Όπως πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Tinder. Αφού πέρασαν αρκετό καιρό ως ζευγάρι, ένοιωσαν μια βαθιά σύνδεση. Τόσο η Liz όσο και ο Scott είχαν τα ίδια χόμπι και ενδιαφέροντα, και αμέσως κανόνισαν το πρώτο τους ραντεβού.

Advertisement

Forever-Mom

Όπως δήλωσε η Liz σε ένα βίντεο στο YouTube το 2018: “Το πρώτο μας ραντεβού ήταν πολύ απλό. Πήγαμε σε ένα γυράδικο, αλλά είχε πολύ φασαρία και απίστευτο κόσμο”. Η 40χρονη κοπέλα πρόσθεσε επίσης πως στην αρχή ήθελαν να πάρουν τη σχέση τους χαλαρά.

Μια μικρή λεπτομέρεια

Η Liz δήλωσε, “Εννοείται πως τον έψαξα πριν από το πρώτο μας ραντεβού, όπως κάθε γυναίκα, και ανακάλυψα πως είναι παίζει στην αυστραλιανή ομάδα Deaf Wallabies.” Πρόκειται για μια ομάδα ράγκμπι για άτομα με προβλήματα ακοής.


 

Κι ενώ ο Scott δεν μοιράστηκε αυτή τη πτυχή της ζωής του μέσω του Tinder, η Liz χάρηκε που το ανακάλυψε εκ των προτέρων. Αυτό σήμαινε πως θα πήγαινε στο πρώτο ραντεβού πλήρως προετοιμασμένη.

Δεν την ένοιαζε

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι θα είχαν απορρίψει αμέσως την ιδέα της σχέσης με ένα άτομο με αναπηρία, ακόμα κι αν δεν θα το παραδέχονταν δημόσια. Ακόμα και η Liz δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει πλήρως με τον Scott.

Advertisement

Όμως όπως αποδείχτηκε, ο Scott ήταν σε θέση να διαβάσει τα χείλη της και ήταν εύκολο να επικοινωνήσει με έναν τρόπο που η Liz δεν είχε βιώσει ποτέ πριν. Ενώ ήξερε ακόμη και πριν από το πρώτο τους ραντεβού ότι η αναπηρία του Scott δεν θα επηρέαζε με κανέναν τρόπο το μέλλον τους, η συνάντησή τους το επιβεβαίωσε.

Ταίριαξαν

Το ζευγάρι άρχισε να γνωρίζεται καλύτερα. Όσο πιο πολύ γνωρίζονταν, τόσο άρχισαν να τρέφουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Η Liz σύστησε τον Scott στα δυο παιδιά της, στον Dominic που ήταν 16 ετών και την Naomi που ήταν 19.

Ο Scott κατάφερε αμέσως να τα πάει καλά και με τους δύο, και ήταν σίγουρος ότι αυτή η σχέση ήταν κάτι ξεχωριστό. Ενώ η Liz είχε πολλούς σπουδαίους συντρόφους στη ζωή της, κανένας δεν αγάπησε τα παιδιά της όπως το επιθυμούσε.

H μεγάλη ερώτηση

Όλοι ένοιωθαν πως ο Scott ήταν ο χαμένος κρίκος που έλειπε από την οικογένειά τους και σύντομα το ζευγάρι άρχισε να σκέφτεται τον γάμο. Όμως δεν γνώριζαν πως ο γάμος τους θα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πως ο Scott θα δάκρυζε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisement

Αλλά ας μη βγαίνουμε από το θέμα, ας επιστρέψουμε στο πώς ο Scott έκανε τη μεγάλη πρόταση. Δεν ήταν έκπληξη για τη Liz, καθώς είχαν ήδη μιλήσει για το μέλλον τους. Όμως όταν τον είδε να πέφτει στο ένα γόνατο ήταν απίστευτα μαγικό. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι μόνο για δεκαοκτώ μήνες πριν αρραβωνιαστούν.

Άγχος γάμου

Πριν η Liz και ο Scott προλάβουν καλά καλά να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους, αμέσως ρίχτηκαν στις δύσκολες προετοιμασίες για τον γάμο. Ενώ και οι δυο τους ήθελαν έναν μικρό γάμο, αυτό δε σήμαινε πως δεν ήθελαν να είναι τέλειος.

Advertisement

TalkSpace

Την περίοδο αυτή το ζευγάρι αντιμετώπισε τις πρώτες του διαφωνίες. Γενικά ένοιωθαν κουρασμένοι με την δουλειά, τα παιδιά και την προετοιμασία του γάμου. Η περίοδος αυτή ήταν δύσκολη τόσο για την Liz όσο και για τον Scott.

Αντιμετωπίζοντας τους συγγενείς

Επίσης, είχαν ακόμα τη δυσκολία του να γνωριστούν για πρώτη φορά με τις οικογένειες. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην προσκαλέσει πολλά άτομα στον γάμο. Αυτό όμως σήμαινε πως πριν από την μεγάλη ημέρα, έπρεπε να ξοδέψουν πολύ ενέργεια αντιμετωπίζοντας τα παράπονα των συγγενών.

Advertisement

BrideBox

Ενημέρωσαν και τις δύο πλευρές για την απόφασή τους. Το ότι δεν προσκάλεσαν πολλούς συγγενείς δεν ήταν προσωπικό και το ζευγάρι δεν ήθελε να χάσει κάθε επαφή. Αυτό σήμαινε πως η Liz και ο Scott περνούσαν κάθε σαββατοκύριακο κάνοντας το τραπέζι σε συγγενείς για να επανορθώσουν.

Ένα μυστικό σχέδιο

Όμως παρά τα πολυάσχολα προγράμματά τους, η Liz μπόρεσε να καταστρώσει ένα μυστικό σχέδιο πίσω από την πλάτη του Scott, όταν δηλαδή δεν σκεφτόταν τα λουλούδια, τα φορέματα των παράνυμφων και τη λίστα γάμου, δούλευε πάνω στο μυστικό της σχέδιο.

Advertisement

Επίσης προσέλαβε έναν καθηγητή που της δίδαξε όλα όσα έπρεπε να γνωρίζει για το μυστικό της σχέδιο. Όμως για να πάνε όλα καλά, ο Scott δεν έπρεπε να μάθει τίποτα. Οι μόνοι που το γνώριζαν ήταν τα παιδιά τους και ο καθηγητής.

Η μεγάλη ημέρα

Με 45 από τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς, η Liz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον γιο τους. Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα ξώπλατο φόρεμα και το καλύτερο χαμόγελό της. Ακτινοβολούσε ευτυχία.

Advertisement

Και φυσικά, τη στιγμή που την είδε ο Scott, μαγεύτηκε. Για εκείνον, η Liz ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και εκείνος ήταν ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Σύντομα μπόρεσε να την αποκαλέσει γυναίκα του. Όμως πριν φτάσει μπροστά στον παπά, η Liz ψιθύρισε κάτι στον γιο της.

Το σχέδιο

Και αμέσως, ο γιός της σταμάτησε να περπατάει μαζί με την μαμά του. Η Liz είχε κάτι να πει στον Scott πριν γίνουν επισήμως ανδρόγυνο. Έπρεπε να το γνωρίζει πριν πει το μεγάλο “Ναι”.

Advertisement

“Αν και ο Scott είναι κουφός, δεν ένοιωσα ποτέ ξανά στη ζωή μου πως κάποιος με ακούει απόλυτα. Για όλη την ευτυχία που έφερε στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια, θα ήθελα να του κάνω μια έκπληξη πριν παντρευτούμε!”, είπε η Liz. Κοίταξε στα μάτια τον μέλλοντα σύζυγό της και ξεκίνησε την πρώτη φάση του σχεδίου της.

Μπερδεμένος Scott

Ενώ ήταν μια γλυκιά και τρυφερή εκδήλωση αγάπης, ο Scott ένοιωσε νευρικός και μπερδεμένος. Δεν υπήρχε περίπτωση η Liz να τον αφήσει να περιμένει μόνος του στο βήμα μόνο για να του πει κάτι. Ένοιωσε πως όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του.

Ο 38χρονος συγκινήθηκε βαθιά μόλις είδε την Liz και τα λόγια της τον συγκλόνισαν βαθιά. Η Liz ήταν πιο σίγουρη από ποτέ πως έκανε τη σωστή κίνηση. Ή θα γινόταν τότε ή ποτέ.

Η κατάλληλη στιγμή

Η Liz προχώρησε μόνη της αλλά όχι προς το μέρος του Scott. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά του. Η Liz κόντευε να δακρύσει και όλοι οι καλεσμένοι ήταν περίεργοι να δουν τί ετοίμαζε η νύφη. Παραδοσιακά δεν θα έπρεπε να κάνει μεγάλες κινήσεις και να βγάζει λόγους.


Και ενώ η Liz το γνώριζε πως καθυστερώντας τον γάμο της και ειδικά την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας θα ενοχλούσε ορισμένους, ήταν σίγουρη ότι έπρεπε να το αποκαλύψει την αλήθεια στον Σκοτ πριν παντρευτούν. Γνώριζε όμως πως ήταν σωστό να αποκαλύψει το μυστικό μπροστά σε όλους τους φίλους και συγγενείς τους.

Το τραγούδι τους

Για μήνες, η Elizabeth μάθαινε την νοηματική γλώσσα για να μπορέσει να γνέψει έτσι τα λόγια από το τραγούδι “Χίλια χρόνια” της Christina Perri. Ένα ερωτικό τραγούδι που σήμαινε πολλά για το ζευγάρι, και, επειδή ο γαμπρός ήταν κουφός, δεν είχε ακούσει ποτέ τη μουσική αλλά τον άγγιζαν οι στίχοι.

Έτσι, για τον γάμο τους, η Liz ήθελε να κάνει καντάδα στον Σκοτ με το αγαπημένο τους τραγούδι ερμηνεύοντάς το για εκείνον. Τελειοποιούσε την νοηματική γλώσσα για μήνες πίσω από την πλάτη του. Ήταν μια δύσκολη υπόθεση, η οποία όμως για τη νύφη ήταν αναγκαία.

Όλα για την αγάπη

Αυτό που δεν περίμενε ο Scott, ήταν πως η Liz είχε μάθει ολόκληρο το τραγούδι στη νοηματική γλώσσα μόνο για εκείνον. Κι ενώ η μέλλουσα νύφη γνώριζε τα βασικά, δεν μιλούσε άπταιστα τη νοηματική. Ο Scott ήξερε πόση προσπάθεια χρειάστηκε για να το κατορθώσει – μόνο για χάρη του.

Τότε ένοιωσε να λυγίζει. Ο γαμπρός άρχισε να κλαίει ασταμάτητα μόλις αναγνώρισε τους στίχους του αγαπημένου του τραγουδιού και το πως η Liz το “τραγουδούσε” στη νοηματική γλώσσα. Το ότι αυτό συνέβαινε στον γάμο τους το έκανε ακόμα πιο ρομαντικό.

Συγκινητική απάντηση

Ο γαμπρός δεν ήταν ο μόνος που είχε δακρύσει, δεν υπήρχε ούτε ένα στεγνό μάτι στην εκκλησία. Όλοι μπορούσαν να νιώσουν την αγάπη και την αφοσίωση που είχε ο ένας για τον άλλον. Το γεγονός πως η Liz είχε χρησιμοποιήσει τη μεγάλη στιγμή για να αποκαλύψει το μυστικό στον σύζυγό της, ήταν συγκινητικό από κάθε άποψη.

Σύντομα, οι καλεσμένοι άρχισαν να τραγουδάνε μαζί με το ζευγάρι το δημοφιλές τραγούδι, και η Liz συνέχισε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Βλέποντας την αντίδραση του Scott ήταν απόδειξη πως οι μήνες σκληρής δουλειάς άξιζαν και με το παραπάνω!

Ερωτευμένοι

Μόλις τελείωσε το τραγούδι, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά. Όμως τα συναισθήματα ήταν τεταμένα κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο Scott δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τη νύφη, χαμογελούσε και έκλαιγε ταυτόχρονα.

Δεν ήταν ο μόνος, καθώς η Liz ένοιωθε όλα τα συναισθήματα στο έπακρο. Ο παπάς τους ονόμασε αντρόγυνο και το ζευγάρι φιλήθηκε πετώντας στα σύννεφα. Κανείς από τους δυο τους δεν είχε ξανανιώσει τόσο δυνατά συναισθήματα.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Ο γάμος είχε μεγάλη επιτυχία, και φυσικά όλοι μιλούσαν για την έκπληξη που είχε ετοιμάσει η Liz. Όμως τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου όταν ένας από τους καλεσμένους δημοσίευσε την σκηνή στο Twitter.

Το βίντεο έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου. Χιλιάδες άνθρωποι άρχισαν να σχολιάζουν το ζευγάρι. Τα περισσότερα σχόλια ήταν γλυκά, ορισμένοι όμως πίστευαν πως η Liz προσπαθούσε να κλέψει την παράσταση. Φυσικά δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Συνεντεύξεις

Λόγω της δημοτικότητας του βίντεο, ζητήθηκε από τη Liz να κάνει πολλές συνεντεύξεις και να αποκαλύψει πώς ένιωθε καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. “Κάθε φορά που έκανα εξάσκηση στο τραγούδι στο σπίτι, κάτι πήγαινε στραβά. Ήμουν πολύ τυχερή την μεγάλη μέρα, γιατί δεν έκανα κανένα λάθος”.

Και συνέχισε λέγοντας “Είναι αυτονόητο ότι τα λόγια βγήκαν από την καρδιά μου και όχι από το κεφάλι μου”. Και συμφωνούμε απολύτως. Ακόμα και στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι το μόνο που ήθελε η Liz ήταν να κάνει τον Scott να νιώσει την τεράστια αγάπη που του έχει.

Καλύτερα μαζί

Στην συνέντευξή της στην Daily Mail, η Liz δήλωσε πως η σχέση τους είναι πιο δυνατή από ποτέ, και πως περνάνε καλά στον έγγαμο βίο. Ο Scott είχε αναλάβει τον ρόλο του πατριού για τα παιδιά τους, και οι τέσσερίς τους είναι μια δεμένη οικογένεια.

Τελείωσε την συνέντευξη λέγοντας πως η αναπηρία του Scott τους έδωσε την ευκαιρία να ενδυναμώσουν περισσότερο την επικοινωνία τους. “Η επικοινωνία μας είναι καλύτερη από ποτέ, γιατί θέλουμε πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια όταν συζητάμε”.

πηγη αθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου