Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ξαναρχίσει τα βασιλικά καθήκοντα τώρα που η Κέιτ είναι σπίτι - αλλά υπό έναν όρο

 Μετά την είδηση ​​ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 13 ημέρες παραμονής για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, πηγές ανέφεραν πότε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ενδέχεται να αναλάβει τα βασιλικά καθήκοντα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχεδιάζει να ξαναρχίσει τα βασιλικά καθήκοντα τώρα που η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι στο σπίτι από το νοσοκομείο - αλλά υπό έναν όρο, αποκάλυψαν πηγές.

Ο διάδοχος του θρόνου αποχώρησε προσωρινά από τους βασιλικούς αρραβώνες και καθάρισε το ημερολόγιό του αφού η Κέιτ εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Αυτό σήμαινε ότι ο μελλοντικός βασιλιάς θα μπορούσε να είναι εκεί για να βοηθήσει στη φροντίδα της συζύγου του και των τριών παιδιών τους , πρίγκιπα Τζορτζ , πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις . Σήμερα, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Η Κέιτ Μίντλετον φεύγει από το νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά καθώς δημοσιεύεται η ενημέρωση για την υγεία

Η 42χρονη μελλοντική βασίλισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της παρά μόνο μετά το Πάσχα, ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι ο Γουίλιαμ θα ξαναρχίσει τα καθήκοντά του, μόλις η φροντίδα και η ανάρρωση της πριγκίπισσας έχουν διευθετηθεί. Οι ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασης της πριγκίπισσας δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το Παλάτι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο και ότι η Κέιτ επιθυμούσε να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.


Ο William, η Kate και τα παιδιά τους ζουν στο Adelaide Cottage στο Windsor's Home Park και υποστηρίζονται από το προσωπικό τους, συμπεριλαμβανομένης της πιστής, μακροχρόνιας νταντάς Maria Teresa Turrion Borrallo. Οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, και τα αδέρφια, Pippa Matthews και James Middleton, αναμένεται επίσης να βοηθήσουν τους Ουαλέζους να πλοηγηθούν τους επόμενους μήνες καθώς η πριγκίπισσα αναρρώνει.

Μεταξύ των αρραβώνων που θα χάσει η πριγκίπισσα τις επόμενες εβδομάδες είναι τα Baftas τον Φεβρουάριο, η ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και η παρέλαση της ημέρας του Αγίου Δαβίδ στις αρχές Μαρτίου, καθώς και η παρέλαση του Αγίου Πατρικίου με τον στρατό αργότερα. τον ίδιο μήνα.

Οι βοηθοί επιμένουν ότι η πριγκίπισσα θα είναι εκτός οπτικής επαφής τους επόμενους μήνες, αλλά είναι πιθανό να εργάζεται στα παρασκήνια στα έργα της πρώτης χρονιάς. Επίσημες περιοδείες στο εξωτερικό για τον William και την Kate είναι επίσης εκτός τραπεζιού για την ώρα.


ΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ
ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου