Ο Κέβιν Κόστνερ προσπαθεί να «ξανακερδίσει» τη σύζυγό του – Οι λόγοι που την οδήγησαν να καταθέσει αίτηση διαζυγίου

 Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, φέρεται να προσπαθεί να ξανακερδίσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, λίγες μέρες μετά την κατάθεση διαζυγίου από μέρους της. 

Μετά το πρόσφατο τέλος των σχεδόν 19 χρόνων γάμου τους, δημοσιεύματα θέλουν τον 68χρονο ηθοποιό είναι μην είναι έτοιμος να αφήσει τη μακροχρόνια σχέση τους.

«Όλοι πίστευαν ότι ο Κέβιν και η σύζυγός του ήταν ευτυχισμένοι, οπότε όλα αυτά προκαλούν έκπληξη», αποκάλυψε άνθρωπος του στενού τους

περιβάλλοντος, σύμφωνα με την dailymail.co.uk. «Την αγαπάει πραγματικά και προσπαθεί να την ξανακερδίσει. Έχει αιφνιδιαστεί από όλο αυτό».

Η σύζυγος του Κόστνερ, η Κριστίν, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2004, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη εβδομάδα, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά. Τον Cayden, 15 ετών, τον Hayes, 14 ετών, και την Grace, 12 ετών.

Ο Κέβιν Κόστνερ κατέθεσε την Τρίτη την απάντησή του στο διαζύγιο, στο οποίο ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Η ακρόαση για την υπόθεση διαζυγίου του ζευγαριού έχει οριστεί για τον Ιούλιο.

Το ασταμάτητο πρόγραμμα του ηθοποιού έφερε τη ρήξη στο ζευγάρι

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι το ασταμάτητο πρόγραμμα εργασίας του αστέρα φέρεται να έκανε την εν διαστάσει σύζυγό του «δυστυχισμένη», καθώς επιθυμούσε να περνάει περισσότερο χρόνο στο οικογενειακό τους σπίτι, στη Σάντα Μπάρμπαρα. «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Κέβιν δεν είναι πολύ κοντά. Η απουσία του ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη», δήλωσε πηγή.

Καθώς η καριέρα του Κόστνερ είναι σε ανοδική πορεία, εν μέσω της δημοτικότητας της σειράς «Yellowstone», η σύζυγός του ανησυχούσε για τα νέα του πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου γουέστερν, «Horizon». «Η Κριστίν δεν θέλει να πέσει ο Κόστνερ με τα μούτρα σε ένα ακόμη έργο. Έχει εμμονή με τα γυρίσματα του “Horizon” από πέρυσι. Δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτό. Κατά καιρούς, η καριέρα του έχει πάρει προτεραιότητα έναντι της οικογενειακής του ζωής», δήλωσε μια άλλη πηγή.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο πρωταγωνιστής του «The Bodyguard», «δεν πήγαινε πολύ συχνά σπίτι λόγω των γυρισμάτων, της δημοτικότητας του “Yellowstone” και του χρόνου που απαιτείται για τα άλλα του πρότζεκτ. Είχε μεγάλη ζήτηση».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πραγματοποιεί γυρίσματα στη Γιούτα για τη νέα του ταινία «Horizon», η οποία σηματοδοτεί την πρώτη του σκηνοθετική δουλειά μετά από 20 χρόνια, από το «Open Range» του 2003. Πριν από αυτό ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα την τηλεοπτικής σειράς «Yellowstone», στη Μοντάνα.

TAGS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου