Νότια Κορέα: Νεκρός ο ποπ σταρ Moonbin

 Ο διάσημος τραγουδιστής από τη Νότια Κορέα, Moonbin, μέλος του K-pop boy band Astro, πέθανε σε ηλικία 25 ετών, όπως δήλωσε την Πέμπτη η μουσική εταιρεία Fantagio. “Τα μέλη των Astro και οι συνάδελφοι καλλιτέχνες και το προσωπικό της Fantagio είναι βαθιά θλιμμένοι και συγκλονισμένοι “, δήλωσε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ο Moonbin ήταν ηθοποιός πριν κάνει το ντεμπούτο του ως μέλος των Astro το 2016. Ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μια συναυλία στην πόλη Μπουσάν τον επόμενο μήνα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη συνοικία Γκανγκνάμ της Σεούλ. Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τα αίτια θανάτου του, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για αυτοκτονία. Η χώρα του, άλλωστε, έχει το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ της ομάδας των πλούσιων χωρών του ΟΟΣΑ.

Ο θάνατος του Moonbin έγινε το θέμα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Weibo της Κίνας την Πέμπτη, με πολλούς να λένε ότι η είδηση τους θύμισε τους θανάτους άλλων νεαρών νοτιοκορεατών ποπ σταρ στο παρελθόν.

Το 2017, ο Κιμ Γιονγκ Χιουν, ο τραγουδιστής του κορυφαίου νοτιοκορεατικού boy band SHINee έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 27 ετών.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου