Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Αριστοτέλους με Συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη

 Η ανοιχτή συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη Πέτρου Ιακωβίδη θα πλαισιώσει την φωταγώγηση του 18μετρου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, από τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Οι Μαγεμένες Γιορτές 2022 στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλου του άξονα από την πλατεία Αριστοτέλους έως την πλατεία Δικαστηρίων.

350.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, “επιστρατεύτηκαν” για να στολίσουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί που θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για όλη την εορταστική περίοδο τα Χριστούγεννα 2022 και την Πρωτοχρονιά 2023 για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.


Την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων 2022-2023 θα σημάνει το άναμμα του 18μετρου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που ήρθε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, από τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022, μία εκδήλωση χαράς και αισιοδοξίας που θα πλαισιώσει η δωρεάν live συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη.


Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του νέου ραδιοφώνου της πόλης PALMOS 96,5 και τη βραδιά παρουσιάζει ο Τάσος Σοφρωνίου.


Παράλληλα το ίδιο βράδυ θα φωταγωγηθεί ο εορταστικός διάκοσμος στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.


Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.


Πληροφορίες

Χριστούγεννα 2022-2023 Θεσσαλονίκη

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 2022 στην Πλατεία Αριστοτέλους
Δωρεάν Συναυλία Πέτρος Ιακωβίδης
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00

Είσοδος Ελεύθερη

https://www.thessalonikiguide.gr/event/anavei-to-xristoygenniatiko-dentro-plateia-aristoteloys-synavlia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου