Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έλαμψε στις Συρακούσες

 Η Ντέβα Κασέλ, κόρη των ηθοποιών Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, μάγεψε στην εμφάνισή της στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας Dolce&Gabbana στις Συρακούσες.

Το 17χρονο μοντέλο που μοιάζει πολύ στη Μόνικα Μπελούτσι έκλεψε τα βλέμματα και εντυπωσίασε τους καλεσμένους που

βρέθηκαν στο show του οίκου. Ανάμεσά τους πέραν της μητέρας της, βρίσκονταν κι άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Κρίστιαν Μπέιλ, η Σάρον Στόουν και πολλοί άλλοι.

 Ωστόσο, πέραν της εντυπωσιακής εμφάνισής της, η συμμετοχή της στο σόου σημαδεύτηκε και από ένα περιστατικό όπου φάνηκε να νιώθει αδιαθεσία και να χάνει την ισορροπία της.

Φορώντας ένα λευκό, διάφανο φόρεμα με κεντήματα και δαντέλα, η Ντέβα περπάτησε στην Piazza del Duomo, στο νησί των Συρακουσών, την ιστορική τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό σόου.

Αν και ακόμη νεαρή κι ενώ πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, η Ντέβα Κασέλ είναι κιόλας ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και έχει ήδη περπατήσει σε σόου διάσημων οίκων μόδας, ενώ δεν απουσιάζουν από τον κατάλογό της και σπουδαίες φωτογραφίσεις στο πλάι της μητέρας της για διάφορα περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο.

«Ολα ξεκίνησαν όταν έπρεπε να κάνω μια πόζα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής φωτογράφισης που ένιωσα μια σπίθα. Αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του περιβάλλοντος» έχει δηλώσει η 17χρονη.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου