Το ξέσπασμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα

 

Στον πάγο φέρεται να παραμένουν οι σχέσεις ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι όσον αφορά τη σύζυγο του δεύτερου, Μέγκαν Μαρκλ. Κι αυτό παρά τις φήμες ότι τα δύο αδέρφια συμφιλιώθηκαν στη διάρκεια της κηδείας του παππού τους τον περασμένο Απρίλιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Παρόλο που οικογένεια και φίλοι είχαν την ελπίδα ότι η κηδεία του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Φίλιππου, θα φέρει ξανά κοντά τα δύο αδέρφια, ο Ουίλιαμ φάνηκε να μην συμβιβάζεται, αποκαλώντας τη Μέγκαν «αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα», σε μια κουβέντα που είχε με φίλους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Daily Mail.

«Κοίτα όμως τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα στο προσωπικό μου – χωρίς έλεος», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με μια βασιλική πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέρφια δεν είναι οι καλύτερες μετά την αποχώρηση της Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από τη βασιλική οικογένεια πέρυσι. Το ζευγάρι μετακόμισε αρχικά στον Καναδά και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, τα πράγματα φέρεται να χειροτέρεψαν μετά τη συνέντευξη – βόμβα που έδωσαν Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο.

«Η οργή και ο θυμός ανάμεσα σε αυτούς τους δύο έχει μεγαλώσει τόσο πολύ. Πολλά σκληρά πράγματα που πληγώνουν έχουν ειπωθεί», ανέφερε ένας φίλος των πριγκίπων, περιγράφοντας τη συνάντησή τους.

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να συναντηθούν και πάλι την Πέμπτη, σε μια εκδήλωση στη μνήμη της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε ένα δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου