Ines Basic: Η ανοιχτή σχέση που ήθελε ο σύντροφός της στο ριάλιτι, η απιστία και οι σκέψεις να αυτοκτονήσει

 

Bronson ήθελε να μοιραζόμαστε γυναίκες, αλλά δεν το έδειχναν», λέει η τηλεοπτική σταρ της Αυστραλίας, Ines Basic, για τον πραγματικό λόγο που καταδίκασε τον γάμο της.

Η περσόνα του αυστραλιανού ριάλιτι Married at First Sight δήλωσε μάλιστα πως φλέρταρε με την αυτοκτονία όταν ο σύζυγός της Bronson Norrish απαίτησε να διατηρήσουν ανοιχτή σχέση, μια λεπτομέρεια που κόπηκε στο μοντάζ, όπως κατηγορεί το ριάλιτι.

Η 30χρονη Ines και ο 36χρονος Bronson παντρεύτηκαν στο αυστραλιανό ριάλιτι το 2018, το οποίο παίζεται τώρα στην Αγγλία και γίνεται ξανά κακός χαμός.

Η κοπέλα λέει πως το σόου μονταρίστηκε έτσι για να εμφανίζεται εκείνη ως η κακή της ιστορίας, ενώ υπεύθυνος για το διαζύγιο ήταν αυτός που της ζητούσε συνεχώς τρίτες γυναίκες στο κρεβάτι τους.

Το ριάλιτι έκοψε αυτές τις σκηνές και πρόβαλε αντιθέτως την απιστία της με τον 28χρονο Sam Ball, κάνοντας όλο τον κόσμο να την κακοχαρακτηρίσει.

Τώρα που το ριάλιτι παίζεται στη Βρετανία, η ίδια λέει πως περνά ξανά τα ίδια, καθώς ο κόσμος δεν γνωρίζει την αλήθεια, που συνεχίζει η εκπομπή να μην προβάλει.

Η βοζνιακής καταγωγής καλλονή κατηγορεί ανοιχτά τους παραγωγούς του σόου ότι πείραξαν το υλικό, μια κατάσταση που της έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα.

«Ο Bronson δεν μου ξαναμίλησε ποτέ. Με μπλόκαρε. Δεν τον ξανάκουσα από κείνη τη μέρα»…

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου