Αυτό το νέο μπικίνι το σχεδίασε πασίγνωστη σταρ για να κρύψει τις ουλές της

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή με μαγιό, που φέρι την υπογραφή μιας πασίγνωστης τραγουδίστριας και ηθοποιού, και όλοι μιλούν για αυτό το συγκεκριμένο μπικίνι.

 Ο λόγος για την pop star Selena Gomez, που αποτελεί σύγχρονο fashion icon και η ίδια έχει σχεδιάσει δικές της fashion συλλογές σε συνεργασία με γνωστά brands .

Τώρα σχεδίασε και μια σειρά με μαγιό και όλοι μιλούν για ένα μπικίνι αυτής της συλλογής. Η Selena X  Krahs  συλλογή κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε
συνεργασία με το  Krahs swim, ένα brand που έχει δημιουργήσει η κολλητή φίλη της Selena και πρώην βοηθός της, Theresa Marie Mingus.


Η νέα συλλογή έχει μαγιό που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και σε μεγέθη που ξεκινούν από XS φτάνουν ταXXL.

Και η ίδια η Selena εξηγεί πως θέλησε να σχεδιάσει μαγιό που θα κάνουν κάθε κοπέλα και γυναίκα να νιώθει άνετα με το σώμα της.

Η ίδια δε πόζαρε με ένα μπικίνι, το οποίο περιλαμβάνεται στη συλλογή και διαθέτει ψηλόμεσο κάτω μέρος με ζώνη.

Το συγκεκριμένο μπικίνι η Selena αποκάλυψε πως το σχεδίασε για να καλύψει τις ουλές που έχει αποκτήσει, μετά την εγχείρηση μεταμόσχευσης νεφρού την οποία έκανε το 2016.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου