Αυτή είναι η ωραιότερη της Υφηλίου Ποια είναι η νέα «Μις Υφήλιος», Catriona Gray

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, νέα «Μις Υφήλιος» είναι το μοντέλο από τις Φιλιππίνες, Catriona Gray. Η μελαχρινή καλλονή, αν και δεν ήταν από τις αρχές το φαβορί του διαγωνισμού, τις τελευταίες ημέρες, πριν τον μεγάλο τελικό, κατάφερε να κερδίσει έδαφος και να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις των φαβορί.
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και η προσωπικότητά της ήταν δύο γερά χαρτιά για την 24χρονη Catriona. Η μελαχρινή καλλονή με Αυστραλό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, ενώ έχει πάρει μέρος και σε θεατρικές παραστάσεις της χώρας της.

Πριν λίγες ημέρες, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που έδωσαν τα κορίτσια για το διαγωνισμό της «Μις Υφηλίου», προκάλεσε αίσθηση όταν σε σχετική ερώτηση είχε ταχθεί υπέρ της αποποινικοποίησης της ιατρικής κάνναβης. Επίσης, είναι υποστηρίκτρια του κινήματος MeToo.
Η νίκη της Catriona Gray πανηγυρίστηκε δεόντως στις Φιλιππίνες, που έχουν παράδοση σε αυτούς τους διαγωνισμούς, μιας και φέτος έφτασαν στις τέσσερις νίκες στα Καλλιστεία «Μις Υφήλιος».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου