Η Ντάρια Τουρόβνικ έφυγε από το Survivor 2 και επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Ντάρια Τουρόβνικ αποχώρησε από το Survivor 2 και τις προηγούμενες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι δικοί της άνθρωποι και φίλοι της.
Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2 η Ντάρια Τουρόβνικ ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι για μένα. Αισθάνομαι ότι αύριο θα ξυπνήσω στην καλύβα, θα φάμε καρύδα για πρωινό… Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό πια δεν ισχύει!
Θα γυρίσω πίσω στο σπίτι μου. Ήταν η πιο μαγική και η πιο όμορφη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να έχω στη ζωή μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ το Survivor για όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, τις εμπειρίες, όλα μου ήταν πρωτόγνωρα.
Πιστεύω ότι αυτό που θα μου λείψει από το νησί είναι να ξυπνάω το πρωί μέσα στην καλύβα και να βλέπω όλη αυτή τη θέα της Καραϊβικής. Εννοείται ότι θα μου λείψει πάρα πολύ ο Αγόρου και η Βιργινία, είναι τα παιδιά που έχουμε έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Φεύγοντας από αυτό το όμορφο ταξίδι στο Survivor κρατάω το ότι ποτέ μην τα παρατάς, πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Ήταν πολύ μεγάλο σχολείο για μένα το Survivor, σχολείο ζωής».
8459_NTARIA_TOYROVNIK_2652018
8479_NTARIA_TOYROVNIK_MARINA_PIXOY_GIORGOS_ANDRIADAKIS_2652018
8486_NTARIA_TOYROVNIK_MARINA_PIXOY_2652018
8564_NTARIA_TOYROVNIK_GIORGOS_ANDRIADAKIS2652018
8495_NTARIA_TOYROVNIK_MARINA_PIXOY_2652018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου