Η «Δύναμη» ήταν μαζί του: Ένα δισ. έβγαλε το νέο Star Wars μέσα σε τρεις εβδομάδες (pics&vid)

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, η ταινία «Star Wars: Τhe Last Jedi» υπολογίζεται ότι έφερε στο παγκόσμιο box office 1,04 δισ. δολάρια!
Σύμφωνα με την Disney, στην οποία ανήκει η εταιρία παραγωγής των ταινιών «Πόλεμος των Άστρων» Lucasfilm, ανακοίνωσε το ποσό ενώ παράλληλα τόνισε ότι μέχρι στιγμής το «Star Wars: Τhe Last Jedi» είναι η τρίτη πιο επικερδής ταινία του 2017 παγκοσμίως!

Τα στοιχεία του Box Office Mojo, το οποίο παρακολουθεί τη βιομηχανία, δείχνουν ότι η «Πεντάμορφη και το Τέρας» - επίσης της Disney- έφερε 1,26 δισ. στο box office ενώ η ταινία «Fate of the Furious» ακολουθεί με 1,24 δισ. δολάρια.
Video: Πρεμιέρα Star Wars: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται παρουσία... γαλαζοαίματων
Στις ΗΠΑ, όμως, το «Star Wars: Τhe Last Jedi» είναι ο αδιαμφισβήτητος «βασιλιάς» του 2017, καθώς έκοψε περισσότερα εισιτήρια από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και αναδείχτηκε στην πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς.
Star Wars: ο Luke Skywalker μετανιώνει για όσα είπε για τον Tελευταίο Τζεντάι


Το Star Wars προσεδαφίζεται στη Γη
Το Star Wars προσεδαφίζεται στη Γη
Το Star Wars προσεδαφίζεται στη Γη
Το Star Wars προσεδαφίζεται στη Γη
Το Star Wars προσεδαφίζεται στη Γη

Μάλιστα, κατέκτησε και την όγδοη θέση στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών στις ΗΠΑ. Και αυτό γιατί κατάφερε να βγάλει 517 εκατ. δολάρια! Πρόκειται για την όγδοη περιπέτεια της σειράς ταινιών «Star Wars», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 14 Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρει το CNNi, ήταν η δεύτερη επικερδέστερη πρεμιέρα στην ιστορία της ΗΠΑ. Το… χρυσό μετάλλιο κρατά, όμως, το «αδελφάκι» του, η ταινία «Star Wars: The Force Awakens» που κυκλοφόρησε το 2015.
CNNi 'Star Wars: The Last Jedi' hits $1 billion worldwide by Jackie Wattlesby Jackie Wattles

Διαβάστε επίσης
«Η Δύναμη, μαζί σου!»: Τσάντες γνωστού οίκου παίρνουν τη μορφή συμβόλων του Star Wars
Το Star Wars παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box-office

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου