Chiara Ferragni: 1 εκατομμύριο likes για την πρώτη εγκυμοσύνη της influencer στη μόδα

It girl, vlogger και μία από τις πλέον επιδραστικές περσόνες στο γαιτανάκι της μόδας, η fashion influencer Chiara Ferragni των 11 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram είναι πανέτοιμη να παραδοθεί στη νέα ιδιότητα της ζωής της -αυτή της μητέρας.
Όπως αποκάλυψε με ανάρτηση της στο Instagram η "Blonde Salad" Ferragni και ο σύντροφος της, ο ράπερ Fedez, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Στο πορτρέτο τους εκείνος φοράει ένα καπέλο baseball με την ιδιότητα "Πατέρας" και εκείνη μια τιάρα που γράφει "Μητέρα". Στη λεζάντα η Ferragni ανακοίνωσε ότι είναι πέντε μηνών έγκυος και ανυπομονεί να υποδεχτεί το "μικρό raviolo".
Σε λιγότερο από 24 ώρες η ανάρτηση συγκέντρωσε περίπου ένα εκατομμύριο likes.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις
 Σε άλλη ανάρτηση της η Ferragni απαθανατίζει το σύντροφο της να χαιδεύει την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

..
Οπότε το ερώτημα είναι: θα γεννηθεί αυτό το μωρό έχοντας ήδη λογαριασμό στο Instagram για να πουλήσει νέα σειρά βρεικών ειδών με την επωνυμία της Ferragni;" αναρωτιούνται οι fashionistas. Υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η Μάντι Μουρ ευχαριστεί το Instagram για το νέο της έρωτα


Επιπλέον η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάντι Μουρ οφείλει ένα "μεγάλο ευχαριστώ" στο iPhone της για τη σχέση της. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, η ηθοποιός είπε ότι γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, Τέιλορ Γκόλντσμιθ, αρχηγό του indie rock συγκροτήματος Dawes χάρη σε κάποιες σημαντικές εφαρμογές στο κινητό της.
"Έβγαλα φωτογραφία το άλμπουμ τους και ανάρτησα τη φωτογραφία στο Instagram" υπογράμμισε η Μουρ. "Ο Τέιλορ είδε την ανάρτηση και μου έστειλε ένα μήνυμα. Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε emails, μετά βγήκαμε ραντεβού και η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Ευχαριστώ το Instagram που με βοήθησε να συναντήσω τον αρραβωνιαστικό μου!" ανέφερε.
Η Μάντι Μουρ αποκάλυψε επίσης ότι η ίδια και ο Γκόλντσμιθ συχνά περνούν αρκετό χρόνο χωριστά λόγω των γυρισμάτων των ταινιών, στις οποίες συμμετέχει και βασίζονται σε ένα αγαπημένο τους μέσο επικοινωνίας το FaceTime.
"Περνάμε πολλές ώρες συνομιλώντας μέσω FaceTime. Εμείς ερωτευθήκαμε προτού καν κρατήσει ο ένας το χέρι του άλλου ή προτού φιληθούμε. Ήταν υπέροχο" είπε.
Η Μάντι Μουρ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Ράιαν Άνταμς το 2009-2015, εξήγησε ότι με τον Γκόλντσμιθ σκέφτονται τον γάμο τους, αλλά όχι μία πολυέξοδη γαμήλια τελετή.

"Θα είναι μία ήσυχη τελετή μόνο για μας τους δύο. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που έχω κάποιον που με στηρίζει. Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο και αισθάνομαι ότι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα", τόνισε.

Διαβάστε επίσης
Μπρους Γουίλις-Γκουίνεθ Πάλτροου-Καρντάσιαν: οι stars διεκδικούν το θρόνο του Halloween
Dali & Schiaparelli, In Daring Fashion: Όταν η τέχνη συναντά τη μόδα
Τζέραρντ Μπάτλερ: Ξυρίζεται για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο και νιώθει κατάθλιψη (vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου