Το Supermotard της Aprilia εξελίσσεται για να χαρίσει μέγιστη διασκέδαση στην οδήγηση

Το Aprilia Dorsoduro είναι η κατεξοχήν διασκεδαστική μοτοσυκλέτα. Γεννήθηκε από μια ευφυή διαίσθηση της Aprilia, και υλοποιήθηκε με μοναδικό σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή διασκέδαση στην οδήγηση δρόμου, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σπορ μοτοσυκλετών και των supermotard.
Το αποτέλεσμα είναι μια μοτοσυκλέτα με προηγμένες τεχνικές λύσεις, ευέλικτη και με κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία.
Μια πραγματικά ξεχωριστή μοτοσυκλέτα, που δημιουργήθηκε όχι μόνο χάρη στις ικανότητες της Aprilia να κατασκευάζει πλαίσια με ιδιαίτερα αποτελεσματική αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με κινητήρες υψηλής απόδοσης, αλλά και χάρη στη συνεργασία με το Αγωνιστικό τμήμα της Aprilia, που κατόρθωσε να κερδίσει 54 παγκόσμιους τίτλους στους δυσκολότερους αγώνες, 7 από τους οποίους ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto.
Το Dorsoduro 900 δημιουργήθηκε με βάση τη μεγάλη παράδοση της Aprilia στη συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσυκλετών και χαρίζει έντονες συγκινήσεις. Η μοναδικότητά του οφείλεται επίσης στις αυθεντικές και καινοτόμες επιλογές όσον αφορά τα τεχνικά στοιχεία, όπως ο συνδυασμός χωροδικτυώματος πλαισίου από χάλυβα και πλακών αλουμινίου, που προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και σταθερότητα στις στροφές.
Ο κινητήρας 90° V-twin κάνει τον οδηγό να χαμογελά κάθε φορά που ανοίγει το γκάζι, χάρη στα νέα χαρακτηριστικά μέγιστης ροπής και ισχύος που ενισχύουν την προσωπικότητά του. Ο τεχνικός εξοπλισμός του Dorsoduro 900 ολοκληρώνεται με το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης που, πέρα από το σύστημα Ride-by-wire (ηλεκτρονικό γκάζι) πολλαπλών χαρτογραφήσεων, περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης και ABS.

Ο σχεδιασμός: το σημείο ισορροπίας μεταξύ εμφάνισης και λειτουργίας

2zoun5x5
Το πρότζεκτ Aprilia Dorsoduro 900 θέτει στο επίκεντρο την οδηγική απόλαυση: για τον λόγο αυτόν, τα φέρινγκ έχουν περιοριστεί στον ελάχιστο επιτρεπτό βαθμό και κάθε στοιχείο που δεν είναι θεμελιώδους σημασίας για την απόδοση και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση έχει αφαιρεθεί. Από την άλλη μεριά, τα τεχνικά στοιχεία παίζουν βασικό ρόλο, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού. Τα προστατευτικά χεριών στο τιμόνι και το εμπρός number plate δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που τονίζουν τη στενή σχέση της μοτοσυκλέτας με τους αγώνες. Το σχήμα του κεντρικού τμήματος, που επηρεάζει περισσότερο τον οδηγό στη σπορ οδήγηση, τονίζει επίσης τη μελέτη που πραγματοποιήθηκε για τη βελτιστοποίηση των διαστάσεων και του συμπαγούς σχήματος που επιτρέπουν στον οδηγό να εξοικειωθεί αμέσως με την αίσθηση της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. Οι τεχνικοί της Aprilia πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα σχεδιάζοντας μια μακριά, επίπεδη σέλα, με ξεκάθαρες σπορ καταβολές, που μπορεί να εξασφαλίσει ανά πάσα στιγμή την πιο αποτελεσματική θέση οδήγησης, αφήνοντας αρκετό περιθώριο για κατά μήκος μετακίνηση.
Η ουρά είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά αισθητικά χαρακτηριστικά του Dorsoduro: κομψή και στενή, με διπλή εξάτμιση, που προσδίδει εξαιρετική συμμετρία στις αναλογίες και την κατανομή των βαρών.
Το πλαίσιο και τα καλύμματα των κυλινδροκεφαλών, βαμμένα σε κόκκινο, προσδίδουν μία ακόμα σπορ πινελιά: τολμηρά φινιρίσματα που συνδυάζονται με τα νέα γραφικά και τον χρωματισμό Adrenalinic Silver.

Τιμή και πλεονεκτήματα Aprilia

Επισκεφτείτε τώρα και μέχρι 31 Ιουλίου ένα σημείο πώλησης Aprilia για να αποκτήσετε το νέο Dorsoduro 900 σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, 8.900 ευρώ με μία ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών:
  • Δωρεάν διετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν οδική βοήθεια
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας, με συμβολικό κόστος 10 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου