Μόδα Καλοκαίρι 2017: Έχεις ριγέ παντελόνι; 6+1 τρόποι να το φορέσεις τώρα

Μπορεί γενικά να φοράς το ριγέ όλο τον χρόνο, αλλά αν έπρεπε να πούμε ποια εποχή αναδεικνύεται περισσότερο, θα λέγαμε με σιγουριά το καλοκαίρι. Θες λίγο το navy στιλ, λίγο το chic στοιχείο που περιέχει, με μεγάλη ευκολία συνδυάζεται με τα πάντα και είναι πάντα στις top τάσεις για το καλοκαίρι. Φυσικά θέλει αρκετή προσοχή στην επιλογή της ρίγας, μιας και η ιδανική εκδοχή για όλες τις γυναίκες είναι οι κάθετες (και όχι οι οριζόντιες) ρίγες.

Όπως είναι γνωστό, οι κάθετες ρίγες δίνουν την αίσθηση μιας πιο ψιλόλιγνης σιλουέτας, άρα τι περιμένεις; Δες παρακάτω 6+1 τρόπους να συνδυάσεις το ριγέ παντελόνι και εμπνεύσου:
1. Επίλεξε την αγαπημένη σου ασπρόμαυρη ριγέ παντελόνα και συνδύασε το με ένα super σέξι και κοντό τοπ σε λευκό χρώμα και κάνε την διαφορά. Προσοχή, μην ξεχάσεις να φορέσεις ψηλοτάκουνα, για να δείχνεις ακόμα πιο ψηλή απ' ότι είσαι.

2. Έχεις βαρεθεί το καθημερινό σου office style; Αν η απάντηση σου είναι ναι, η λύση είναι απλή. Διάλεξε ένα skinny ριγέ παντελόνι, στο πάνω μέρος φόρεσε ένα μονόχρωμο και casual τοπ και ξεχώρισε με ένα ζευγάρι statement ψηλοτάκουνα.

3. Η κατάλληλη εποχή να δοκιμάσεις το τέλειο casual & chic look είναι τώρα. Εσύ το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια loose ριγέ παντελόνα, ένα minimal τοπ από πάνω, ενα ζευγάρι strappy πέδιλα, ένα ψάθινο καπέλο και τέλος μια ζώνη στη μέση. Τόσο απλό!

4. Ριγέ στο ριγέ γίνεται; Γίνεται! Φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω με ριγέ, συνδύασε τα όπως θες και κάνε μια statement εμφάνιση.

5. Αν είσαι σπορ κορίτσι, μόλις πέτυχες διάνα! Συνδύασε το ριγέ παντελόνι σου με ένα ασύμμετρο τοπ και με λευκά sneakers και μόλις πέτυχες το πιο εντυπωσιακό sporty look.

6. Ένας πολύ καλός και ενδιαφέρον χρωματικός συνδυασμός που μπορείς να πετύχεις με το ασπρόμαυρο ριγέ, είναι το μαύρο και το χρώμα της πάπρικας. Τι λες; Θα το δοκίμαζες;

7. Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος με γάμους και βαφτίσια; Don't worry μιας και το ριγέ παντελόνι θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση, Στο πάνω μέρος φόρεσε ένα πιο επίσημο κομμάτι και διάλεξε και ένα ζευγάρι πλατφόρμες για να ολοκληρώσεις το look σου με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες! Απόκτησε τώρα το δικό σου ριγέ παντελόνι (αν δεν έχεις ήδη) και άρχισε τους συνδυασμούς.
4 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου cropped τοπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου